Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART VOOR ELKE FASE VAN HET LEVEN

Stel je voor: een thuis dat meegroeit met jouw dromen, van je eerste spannende stappen op de woningmarkt tot het koesteren van een gezin. Dit is geen gewoon huis, maar een canvas voor jouw toekomst, gelegen in het kloppende hart van de stad, waar elke voorziening binnen handbereik is. Voor de jonge gezinnen die ruimte en comfort zoeken, voor de starters die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, en voor de gezinnen met opgroeiende kinderen die verlangen naar een eigen plek onder de zon – dit huis is jullie thuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Energiezuinig Wonen: Met een trots energielabel A is dit huis een toonbeeld van duurzaamheid.
Ruimte in Overvloed: Een royale separate garage biedt ruimte voor meer dan alleen je auto.
Zolder met Potentie: Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer de zolder tot een extra kamer.
Culinaire Vrijheid: Een moderne keuken waar koken een dagelijkse ontdekkingsreis wordt.
Onderhoudsgemak: Geniet van een onderhoudsvriendelijke tuin die alle seizoenen doorstaat.

EEN HUIS DAT JE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag een belofte is van comfort en duurzaamheid. Dit huis, met een woonoppervlakte van 107 vierkante meter, is een toevluchtsoord waar je energierekening laag blijft en je ecologische voetafdruk kleiner. De drie ruime slaapkamers vormen een serene achtergrond voor rust en herstel na een drukke dag.

De separate garage is een droom voor elke hobbyist of verzamelaar. Of je nu een plek zoekt voor je vintage auto of een atelier voor je kunst, hier kan het allemaal. En de zolder? Die wacht op jouw visie om een extra dimensie aan je huis toe te voegen – een speelkamer voor de kinderen, een studeerkamer, of misschien wel een luxe gastenverblijf.

In de keuken, het hart van het huis, vind je de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. De moderne apparatuur en het strakke design nodigen uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het delen van intieme momenten. En dan de tuin – een groene oase die weinig van je tijd vraagt, maar je zoveel teruggeeft. Hier kun je ongestoord genieten van de zon, terwijl de kinderen veilig spelen op het gazon.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt. Dit huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een thuis waar je lief en leed deelt, waar je groeit en bloeit. Wacht niet langer, jouw toekomst begint hier en nu.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 198
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 198
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert