Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In centrum van Sittard op toplocatie gelegen woonwinkelpand bestaande uit twee appartementen en een winkel (Steenweg 45, 45A en 45B). Pand wordt in verhuurde staat verkocht.

Indeling:

Souterrain

Provisiekelder (4.10 x 4.90 m).

Begane grond

Entrée, hal, meterkast en trappenhuis t.b.v. de appartementen. Winkel voorzien van een parketvloer (ca. 40 m2). Kantoor/werkplaats voorzien van een laminaatvloer (ca. 16 m2). Keuken met eenvoudig keukenblok, boiler en CV-opstelling (eigendom). Geheel betegelde toiletruimte voorzien van duoblok.

1ste verdieping

Hal met muurkast en betegelde toiletruimte. Woonkamer met open keuken en veel lichtinval (ca. 25 m2). Keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak, gaskookplaat en wasemkap. Betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer (3.72 x 3.80 m) met toegang tot terras. Het appartement is ca. 50 m2 groot.

2de verdieping

Hal. Woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak, gaskookplaat en wasemkap. Betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel, douche en aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer (4.32 x 1.73 m). Het appartement is ca. 34 m2 groot.

3de verdieping

Bergzolder met CV-opstelling (huur) en mechanische ventilatie-unit.

Buitenruimte

Op Noordoosten gelegen terras (3.63 x 3.97 m) met fraai uitzicht.

Parkeervoorzieningen

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurinkomsten

De bruto huurinkomsten bedragen 21.586 euro per jaar.
Factor 13.7

Algemeen

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 549
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 78
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 549
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 78
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

GEWOON Makelaardij