Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij LWM Makelaardij! We zijn enthousiast om u kennis te laten maken met deze prachtige 2-onder-1-kapwoning, gelegen in de historische wijk Ophoven in Sittard. Deze woning heeft veel te bieden, met opvallende kenmerken en moderne voorzieningen die zorgen voor een comfortabele en duurzame leefomgeving:

• Gasloze woning
• Eigen tuin en oprit op korte afstand van het centrum van Sittard
• 4 slaapkamers
• Jaren 20 stijl
• De laatste jaren volledig gemoderniseerd

Laten we u meer vertellen over de verschillende aspecten van deze woning:

Begane Grond:
De begane grond van deze woning biedt een veelzijdige indeling. Bij binnenkomst vindt u een ruime entree en een comfortabele werk/slaapkamer aan de voorzijde van het pand. De hal herbergt tevens een gastentoilet. De woonkamer biedt een uitzicht op de eigen tuin en heeft een open verbinding met de moderne keuken, die in 2021 is vernieuwd. Achter de keuken is de bijkeuken te vinden, voorzien van witgoedaansluiting. De onderhoudsvriendelijke tuin is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de bijkeuken, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Eerste Etage:
De eerste etage van de woning is perfect voor een gezin. Hier zijn drie volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer, die in 2020 is vernieuwd, voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. Bijna overal op deze etage, evenals de begane grond, zijn rolluiken aanwezig, en de kunststof kozijnen dragen bij aan de duurzaamheid van de woning. Verwarming gebeurt hier tevens o.b.v. elektriciteit.

Tweede Etage:
De tweede etage biedt een vierde ruime slaapkamer, met veel loopruimte en overvloedig daglicht. Deze verdieping is zeer functioneel en bereikbaar via een vaste trap.

Deze karakteristieke 2-onder-1-kapwoning in jaren 20 stijl is volledig gemoderniseerd en biedt een unieke gasloze woonervaring, met alle moderne comfort en duurzaamheid. Met 4 slaapkamers, een eigen tuin en oprit, en een locatie nabij het bruisende centrum van Sittard, is dit een droomhuis voor velen. Neem contact op met LWM Makelaardij voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Volg ons op Facebook en/of Instagram om previews te zien van al het nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu
De brochure vindt u op onze website, hier kunt u ook een bod uitbrengen.



Bel gerust voor een gratis Hypotheekgesprek! Met een LWM Hypotheekcertificaat is de koopkans veel groter omdat je dan kan aantonen dat je als koper een degelijke check hebt gedaan.



Tot snel,
LWM Makelaardij & Hypotheken



Disclaimer:
 Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag ([email protected]). https://www.lwm.nu

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 519
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 56
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 222
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.5
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 519
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 56
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 222
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.5
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?