Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze 4 kamer 2/1 kap woning heeft een zeer rustige ligging in een vriendelijk dorp en wijk, in een doodlopend straatje met heel weinig verkeer. Daardoor ook erg kindvriendelijk. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. De bossen zijn binnen een aantal minuten op fietsafstand al te bereiken. Doordat het huis aan de rand van de bebouwde kom ligt, ben je binnen een paar minuten al in een open gebied, wat vrijheid, ruimte, en rust geeft. Kortom heerlijk wonen hier.

Verder staat deze half vrijstaande woning met een grote garage te midden van landerijen, bossen en natuurgebied op een royale kavel van 365 m2. Het is een degelijke woning met hardhouten kozijnen v.v. draai-kiepkantelramen, is goed geïsoleerd en heeft daardoor relatief lage energiekosten.

Indeling

Begane grond
Bij het entree valt gelijk de fraai gestileerde voordeur op, die is voorzien van dubbel glas met daarin een (uniek) gezandstraald motief.

Hal
De hal heeft toegang tot de droge en schone goed geventileerde kruipruimte, de meterkast, de dichte trap naar de 1e verdieping, een ruime trapkast, de toilet en de keuken. Er hangt een designradiator en op de lange wand is een grote spiegel aangebracht die als één geheel de wand nagenoeg helemaal bedekt, waardoor een groot ruimtelijk effect ontstaat. In de meterkast is de aansluiting voor gas en elektra (met een slimme energiemeter), water, en Cai (kabel en glasvezel) In 2006 zijn twee nieuwe moderne groepenkasten met twee aardlekschakelaars aangebracht. Het ruime toilet is geheel betegeld met lichtgekleurde tegels en heeft een raampje naar buiten toe. Het heeft een ingebouwd waterreservoir met dubbele spoeling voor het camee-kleurige hangcloset. Een grote spiegel boven het ‘aanrecht’ met het fonteintje geeft een groot ruimtelijk effect. De toilet heeft dimbare lichtspotjes en een apart inschakelbare tijd-gestuurde afzuiging. Dit alles is in aangelegd in 2006 en is in goede staat.

Keuken
Vanuit de hal kom je binnen in de lichte ruime keuken. Het keukenblok is uit 1995 en heeft wat gebruikssporen. Het is in een rechte opstelling geplaatst in de kleur wit met enkele deurtjes in het grijs. Het heeft 6 bovenkasten, 3 onderkasten, 5 laden, een gaskookplaat, een afzuigkap, een losse magnetron en een ingebouwde vaatwasser. Het werkblad is van kunststof en is voorzien van een enkele spoelbak met een mengkraan. De wanden zijn afgewerkt met lambrisering en spachtelputz.

Woonkamer
Vanuit de keuken ga je door een deur-brede toog naar de zeer lichte woonkamer 28m², met wanden die zijn afgewerkt met spachtelputz. Er is een moderne open haard aanwezig die geheel verzonken is in de wand. Het rookkanaal is bij het zolder-dak onderbroken, dus kan de haard momenteel niet gebruikt worden. Zowel voor als achter zijn gordijnkoven aanwezig, waarbij tevens alle overgangen van de wanden naar het plafond zijn afgewerkt met gips-sierlijsten.

Garage en berging
Vanuit de keuken is een deur die toegang geeft naar de grote verwarmde garage met aansluitend een berging. De garage is in 1980 gebouwd. De berging en garage hebben samen een oppervlakte van ca. 35 m², zijn dubbel steens en heeft geïsoleerd bitumen dak uit 2015. Er is een hardhouten deur naar de achtertuin en naar de zijkant van het huis. De grote garagedeur is van tevens van hardhout. Alle ramen zijn van draadglas en voorzien van acrylaat voorzetramen. Er is een speciale nis met een werkblad met daaronder een onderkast en ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens is er een aanrechtblad met boven en onderkasten aanwezig met spoelbak en warm en koud water via een mengkraan. Naast dit aanrechtblad is ruimte voor één of twee vriezers. De betonnen vloer is voorzien van (speciale) vloerbedekking. Een grote hoeveelheid kasten geeft heel veel opbergruimte. Achterin staat een werktafel en staan grote kasten voor het eventueel opbergen van gereedschap.

1e verdieping
Overloop met grote bergkast, vlizotrap naar de zolder en alle kamers.

Slaapkamers
Er zijn drie slaapkamers 8.5, 14 en 14m². De twee grote slaapkamers hebben een ruime ingebouwde kast. De achter-slaapkamers hebben geïsoleerde rolluiken en een CAI kabel aansluiting.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld met lichtgekleurde tegels en heeft een raampje naar buiten toe. Er is een ruime kwartronde glazen douchecabine met twee schuifdeuren, een grote wastafelkom op een hoekvormig aanrechtblad met onderbouw lades. Tevens is er een camee-kleurige hangtoilet met ingebouwd waterreservoir met dubbele spoeling. De badkamer heeft dimbare lichtspotjes (ook in het douchegedeelte) en een apart inschakelbare tijd-gestuurde afzuiging. Dit alles is in aangelegd in 2006 en is in goede staat.

2e verdieping
Deze verdieping die de gehele oppervlakte van het huis bestrijkt ca. 54 m2 is middels een vlizotrap vanuit de overloop bereikbaar en in gebruik als bergruimte. De CV-combiketel is hier geplaatst. Het schuine dak is voorzien dikke PIR en EPS nog onafgewerkte isolatieplaten. Een (ruime) waterafvoer is aanwezig voor de eventuele bouw van een extra badkamer met ligbad.

Tuinen

Achtertuin
De vrij gelegen achtertuin is op het zuiden gelegen, loopt een beetje in een punt weg en is 24m diep. Achter de tuin is een kleine dierenweide. Daar mag volgens het bestemmingsplan niet gebouwd worden, dus het uitzicht naar achteren zal vrij blijven. De tuin heeft gras, een kleine vijver en borders met struiken en is beschut met wintergroene hoge hedera en geeft zo een optimale privacy. Helemaal achterin staat een tuinhuisje dat opslag biedt voor tuingereedschap e.d. Dit houten huisje heeft al lang dienstgedaan en is niet meer in optimale staat. Aan de achterzijde van het huis is een groot terras van ca. 5x5 m en achter de stenen schuur is een terras van 3x3m. Het grote terras is verhoogd tov. de tuin en heeft twee zijmuren. Hier kan op een heel eenvoudige wijze en daardoor op een goedkope manier een grote serre aangebouwd worden.

Voortuin en zijtuin
De woning heeft een ruime voortuin, en daarnaast ook een grote zij-tuin, waarin een vijver is gesitueerd én een tuinhuis. Dit tuinhuis verkeerd in goede staat en heeft een ruime afmeting van 5x2,5 m. De totale oppervlakte van de voor en zij-tuin bedraag ongeveer 170 m².

Dit huis heeft diverse mogelijkheden om uit te breiden.
- Alle vloeren zijn gemaakt van ‘rode-steen-broodjes’. Dit is een solide (enigszins isolerende) vloer, maar anders dan beton. Het is vrij gemakkelijk om daarin een gat te maken. Een vaste trap aanleggen naar de zolder is daardoor vrij eenvoudig en is in meerdere soortgelijke huizen in de straat aangelegd. Daardoor kan de zolder relatief eenvoudig als extra woonverdieping aangelegd worden, al dan niet met grote ramen of een grote dakkapel.
Op de zolder is hier al rekening mee gehouden. De oude schoorsteen is in het huis verwijderd en ter plekke met staalconstructies ondersteund voor de buiten-schoorsteen, waardoor er ruimte is voor een trap. Er is al een extra grote waterafvoer aangelegd, alsmede een extra stroomkabel.
- Een grote serre van +- 5 x 5m kan heel eenvoudig achter het huis gerealiseerd worden, omdat de zijmuren er al staan. Deze serre kan vrij gemakkelijk bij de woonkamer en de keuken in een open verbinding betrokken worden door het wegnemen van de -niet dragende constructie- van de achterramen van de benedenverdieping.
In soortgelijke woningen in de straat hebben ze zelfs de hele onder-achtergevel verwijderd en ondersteund, waardoor de ‘serre’ aldaar gezien kan worden als een geïntegreerde royale uitbreiding van de benedenverdieping.
- Vóór de garage is veel ruimte voor het bouwen van een grote carport.
- Aan de zijkant van het huis is ruimte aanwezig om uit te bouwen.
Naast de garage is tot aan de erfgrens met de buren een breedte-afmeting beschikbaar van zo’n 5,5m, terwijl een lengte beschikbaar is van 8 tot 17 m.
Enkele mogelijkheden hiervoor zijn:
- Een grote carport.
- Een extra garage.

Locatie Broekhuizenvorst
De woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat aan de rand van Broekhuizenvorst. Broekhuizenvorst is een kerkdorp van gemeente Horst aan de Maas en telt circa 1200 inwoners, direct grenzend aan Broekhuizen, een vergelijkbaar dorp. Aan voorzieningen heeft Broekhuizen(vorst) een basisschool, kinderopvang, bloemist, kapper, hotel, B&B ’s, horecagelegenheden, autogarage, tankstation en diverse (sport-) verenigingen. Broekhuizenvorst ligt in een landelijk en groen gebied, dicht aan de Maas. Het is omgeven door landbouwgebied, (voornamelijk kwekerijen van rozen, bomen en struiken.) bossen, heide en ander natuurgebied. Vanuit de woning is het enkele minuten lopen om in deze natuurgebieden te komen. Voor de ruimere voorzieningen is Broekhuizenvorst aangewezen op het op circa 10 kilometer afstand gelegen dorp Horst. Horst is een dorp van circa 12.800 inwoners en heeft een ruim aanbod aan winkels. Verder biedt Horst voortgezet- en speciaal onderwijs, een overdekt zwembad, cultureel centrum, bibliotheek en diverse uitgaansgelegenheden. Grote plaatsen zoals Venray en Venlo zijn goed bereikbaar op een afstand van zo’n 20 km. Reistijden naar Nijmegen of Eindhoven bedragen ongeveer 30 á 40 minuten.
De uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst direct bereikbaar.

Als je in deze omgeving woont, is het net alsof je permanent op vakantie bent!

Bijzonderheden
- Gelegen op 365m² eigen grond
- Woonoppervlakte 135m² + zolder 18m² + berging 4m²
- Bouwjaar 1974, Inhoud 526m³
- Nen 2580 Meetrapport beschikbaar
- Bij woningen ouder dan 30 jaar wordt een ouderdoms- en asbestclausule standaard opgenomen
- Verkoper laat u zelf de woning zien, reageer bij voorkeur per e-mail
- Energielabel C
- Te aanvaarden in overleg medio einde 2e kwartaal 2024

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Match Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 365
Tuin achter Ja
Tuin diepte 24
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Openhaard mogelijk Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 365
Tuin achter Ja
Tuin diepte 24
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Openhaard mogelijk Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Match Makelaars