Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom thuis in jouw nieuwe woning

Droom jij van een instapklare woning waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan? Ben je een starter of jong gezin op zoek naar een plek waar je kinderen veilig kunnen opgroeien? Ontdek dan dit pareltje in een kindvriendelijke woonwijk, waar alleen bestemmingsverkeer jouw rust verstoort. Met een moderne touch, energiebesparende extra's en ruimte in overvloed, staat dit huis klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Highlights die je hart sneller laten kloppen

Energiezuinig leven: 8 zonnepanelen en 2 airconditioningen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en een lage energierekening.
Baden in luxe: De in 2022 gerenoveerde badkamer met inloopdouche biedt een dagelijkse dosis wellness.
Ruimte voor iedereen: Vier slaapkamers betekenen ruimte voor het hele gezin, een thuiskantoor of een royale gastenkamer.
Bescherm je bolide: De carport met elektrische rolpoort houdt je auto veilig en droog.
Binnen-buiten beleving: De serre met glazen schuifwand zorgt voor een naadloze overgang naar de zonnige tuin.

Een thuis waar voor jou en je gezin

Welkom in deze uitgebouwde en instapklare hoekwoning. De ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht, is neutraal afgewerkt en klaar voor jouw inrichting. De half open keuken is modern en neutraal afgewerkt en is voorzien van alle gemakken. 

De serre, de brug tussen binnen en buiten, biedt een prachtig uitzicht op de tuin. De glazen schuifwand zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. De carport met elektrische rolpoort biedt gemak en veiligheid. 

Met een woonoppervlakte van 128m2 is er ruimte in overvloed. De vier slaapkamers hebben een tal van mogelijkheden: een kinderkamer, een master-bedroom, een inspirerende werkruimte of een speelkamer - de keuze is aan jou. 

De moderne badkamer, met zijn strakke lijnen en inloopdouche, biedt een plek voor verfrissing en ontspanning. Hier begin je de dag met een energieboost of sluit je de avond af met een rustgevende douche.

Ben je klaar om deze prachtige instapklare woning zelf te ervaren? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je verhalen bouwt, herinneringen maakt en dromen waarmaakt. Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 267
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 267
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert