Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Koopprijs € 465.000,- k.k.

Te koop: Midbuulweg 8 Budel.

Een uitgelezen kans uw woonwens te realiseren!

Uitzonderlijk mooi gelegen bouwperceel aan de rand van Budel van maar liefst 2.540 m². Met een front breedte van 33 meter. Met mogelijkheid voor het bouwen van een woning van ruim 900 m³!! en 110 m² aan bijgebouwen. Op dit bouwkavel heeft in het verleden een langgevelboerderij gestaan, waardoor deze ruime inhoud van de nieuwe woning tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast staat op het perceel nog een authentieke stal die voor de liefhebber goede mogelijkheden biedt om iets moois van te maken.
Op het buurperceel wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een prachtige langgevelboerderij en samen met de te bouwen woning maakt dat de Midbuulweg compleet en een fijne woonomgeving.

For sale: Midbuulweg 8 Budel.

An excellent chance to realize your dream!

Exceptionally beautifully located plot on the outskirts of Budel, of no less than 2.540 m². With possibility to build a house of more than 900 m³!! and 110 m² of outbuildings. This plot used to be a long gable farm. There is also an authentic stable. A beautiful long gable farm is currently being finalized on the neighbouring plot and this creates, together with this new plot, a pleasant environment.Door de ligging aan de rand van de bebouwing is een prachtig uitzicht over de landerijen gewaarborgd. De locatie is goed bereikbaar, de High Tech Campus, ASML en de centra van Eindhoven en Weert zijn slechts ca. 20 minuten via de A2, het NS-station in Maarheeze is nog geen 10 minuten rijden en heeft goede parkeergelegenheid. Budel heeft zelfs een vliegveld "Kempen Airport”. De Belgische grens ligt op een steenworp afstand. Het centrum van Budel heeft alle voorzieningen en is op loopafstand.

Budel is de hoofdplaats van de gemeente Cranendonck en heeft alle benodigde voorzieningen. Twee grote full-service supermarkten voorzien ruimschoots in de dagelijkse benodigdheden. Daarnaast maken een groot aantal speciaalzaken het centrum van Budel tot een bijzonder prettig winkelgebied. Cranendonck heeft maar liefst 7 basisscholen en 2 middelbare scholen. Het verenigingsleven beleeft hoogtijden en Budel is omgeven van grote natuurgebieden zoals het Goor, Groote Heide en het Leenderbos.

Bijzonderheden:
• Perceel 2.540 m².
• Front breedte 33 meter
• Centrale ligging nabij centrum van Budel.
• Prachtige ligging met ruim uitzicht over de landerijen.
• Goede bouwmogelijkheden binnen het vigerend bestemmingsplan.
• Ruim, authentiek bijgebouw met veel mogelijkheden.
• Perceel aan twee zijden omheind met nieuw hekwerk.
• Eindhoven, High Tech Campus, ASML en Weert op ca. 20 minuten.
• NS Station op ca. 10 min.

Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2540

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2540

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij