Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtige, onder architectuur gebouwde woning biedt u een zee aan ruimte en u zult verrast zijn wat u hier achter de voordeur zult aantreffen. Gelegen op een mooi hoekperceel aan een rustige straat op korte afstand van alle voorzieningen.

De woning kenmerkt zicht door een doordachte indeling, prachtige lichtinval, veel privacy en heel veel ruimte. Maar liefst 7 slaapkamers!!
De woning heeft een ingetogen uitstraling en is qua architectuur ontworpen in de stijl van de Bossche School. Het pand is zeer degelijk gebouwd.

Via de imposante voordeur bereikt men de hal met garderobe, meterkast en toiletruimte met een closet en fontein. Dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de ruime en lichte woonkamer welke is voorzien van veel glas, een open haard, houten plafonds en een eikenhouten vloer.

De woonkamer biedt ruimte voor een mooi zitgedeelte met zicht op de tuin, er is een open verbinding met de eetkamer en de keuken. Direct achter de woonkamer is een ruime zitkamer gelegen eveneens met veel glas, eiken vloerdelen en twee toegangsdeuren, deze prachtige ruimte is multifunctioneel en gebruik als tv kamer, werkkamer, speelkamer of zelfs een slaapkamer zou tot de mogelijkheden behoren.

In het midden heeft men de trapopgang naar de eerste verdieping, deze trapopgang is afgesloten met een deur. Aan de keukenzijde heeft men een verdiepte kelderruimte onder de trap, eveneens afsluitbaar met een deur.

De keuken is een open keuken met een groot SieMatic keukenmeubel in hoekopstelling, granieten werkbladen, porseleinen gootsteen en een SMEG fornuis met 90 cm brede heteluchtoven, 6 pits gaskookplaat en een brede afzuigkap, losse vaatwasser en een losse koelkast. Er is voldoende kastruimte. De keuken is voorzien van een tegelvloer.

Aangrenzend een ruim eetgedeelte met mogelijkheid voor een grote eettafel met stoelen.

De bijkeuken is gelegen direct achter de eetkamer en is voorzien van een gootsteen, radiator en deur naar de tuin en garage.

Op de eerste verdieping vindt men een lange gang welke toegang biedt tot 5 mooie slaapkamers en een royale badkamer.
Aan de rechterzijde van de trap een royale badkamer met ligbad, douche met glasdeur, closet en dubbele wastafels. Het geheel is grotendeels betegeld tot het plafond en voor een deel afgewerkt met houten kraaldelen. Er is een groot raam wat voor een mooie lichtinval zorgdraagt.

Aan de voorzijde een mooie slaapkamer (3.55 x 2.07), hier heeft men nu de aansluitingen voor witgoed gerealiseerd maar deze kunnen makkelijk verplaatst worden. Dubbele ramen voorzien van een handbediend rolluik en vloerbedekking.

Tweede ruime slaapkamer (3.58 x 4.19) gelegen aan de voorzijde met dubbele ramen in de zijgevel welke eveneens voorzien zijn van handbediende rolluiken en een laminaatvloer.

In het midden aan de rechterzijde de derde slaapkamer (4.15 x 2.35), eveneens voorzien van een laminaatvloer, 2 ramen met handbediende rolluiken en een vaste wastafel.

De slaapkamers hebben een houten scheidingswand welke op een eenvoudige wijze verwijderd zou kunnen worden indien met grotere slaapkamers zou wensen.

De vierde slaapkamer (3.55 x 2.93) is aan de linkerzijde gesitueerd en is eveneens voorzien van een vaste wastafel, een raam met handbediend rolluik alsmede een laminaatvloer.
Hier vindt men ook de vaste trap naar de tweede verdieping.

Op de kop van de lange gang is de vijfde slaapkamer (6.23 x 3.89) gelegen welke is voorzien van een raam in de kopgevel, een groot Velux dakraam in het schuine plafond alsmede een laminaatvloer.

Via de vaste trap toegang tot de tweede verdieping alwaar een grote overloop met vaste kastruimte, opstelling cv combiketel, bergruimte en toegang tot 2 mooie slaapkamers.

De slaapkamer aan de voorzijde (4.52 x2.49) is voorzien van een dubbel raam, een dakkapel met dubbel raam, vaste wastafel, laminaatvloer en heeft aan beide zijden bergruimte onder de schuine kap.

Aan de achterzijde is eenzelfde slaapkamer gesitueerd (4.52 x 2.48) eveneens met dakkapel, dubbel raam, vaste wastafel en laminaatvloer.

Aan de voorzijde een mooi aangelegde, onderhoudsvriendelijke voortuin met antraciet grind en 4 leilindes.

Aan de achterzijde een oprit naar de garage welke is voorzien van een dubbele poort waardoor men een oprit voor én achter de poort heeft. De garage is opgetrokken in spouwmuur en voorzien van elektra, een roldeur, raam en loopdeur. Achter de roldeur heeft men dubbele deuren geplaatst maar is eenvoudig aan te passen.
Vanaf de oprit is er tevens een afsluitbare poort naar de royale achtertuin.

De achtertuin is breed van opzet en voorzien van een royaal gazon, een terras, een sfeervol overdekt terras en een hoge groene haag waardoor men een optimale privacy heeft met een zonverzekerde ligging op het zuiden.

Naast de keuken is er tevens een terras gerealiseerd met doorloop naar de garage en de tuin.

Het geheel is middels een schutting rondom het perceel afgezet waardoor men een hoge mate van privacy heeft.

- Zeer degelijk gebouwde villa op royaal perceel van 445 m² met grote garage en tuin.
- Waar vindt u een huis met 7 slaapkamers!!!!
- Aantrekkelijke prijsstelling voor hetgeen hier geboden wordt.
- De woning verkeert in een prima staat van onderhoud en is in de basis zeer degelijk.
- Verdient enige aandacht qua modernisering.
- Vloer, dak- en muurisolatie aanwezig.
- Parterre geheel dubbel glas, slaapkamers enkel glas met rolluiken.
- Mooie rustige ligging met hoge mate van privacy.
- Strategisch gesitueerd t.o.v. winkels, scholen en rondwegen.
- Dit pand dient u van binnen te ervaren voor de juiste sfeerimpressie.
- Bezichtigingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 19.89
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 445
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 19.89
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 445
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Marc Tummers Makelaardij