Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDEN ER OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND.

Welkom thuis bij Branshoef 30, een parel van een woning die klaar staat voor jou en jouw gezin. Deze instapklare vrijstaande woning biedt met haar heerlijke woonkamer met serre, open keuken, 3 royale slaapkamers, moderne badkamer, garage, dubbele oprit met carport en ruime tuin een perfecte combinatie tussen stijl, comfort en functionaliteit.

Ligging:
De woning is gelegen in het pittoreske Helmond, aan een rustige straat in een woonwijk. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op fietsafstand en ook alle andere dagelijkse voorzieningen vind je in de nabije omgeving. Van scholen tot sportverenigingen en prachtige parken om te wandelen, je vindt het hier allemaal. Ook sta je binnen korte tijd in het bruisende centrum van Eindhoven of over de grens voor een dagje Duitsland.

Indeling
Begane grond:
Via de voortuin met dubbele oprit en carport bereik je de woning. De entree met meterkast, handige trapkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping geeft toegang tot de woonkamer. De uitnodigende woonkamer is sfeervol en warm ingericht en voorzien van airconditioning. Via de achterdeur is de ruime en lichte serre te bereiken. Een heerlijke plek met grote schuifpui (kunststof) naar de achtertuin en breed daklicht. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de voortuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron.

1e verdieping:
De overloop met trapopgang naar de 2e verdieping geeft toegang tot de badkamer en 2 ruime slaapkamers. De badkamer is vernieuwd in 2020 en voorzien van een eigentijdse inloopdouche, stijlvol wastafelmeubel en toilet. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 grote dakramen, een inbouwkast en airconditioning.

2e verdieping:
Hier vind je de 3e en eveneens ruime slaapkamer. Ook deze kamer is voorzien van 2 dakramen. Daarnaast is er extra opbergruimte gecreëerd achter de knieschotten en bevindt zich hier de CV-opstelling.

Tuin:
Geniet van de buitenlucht in de heerlijke achtertuin die gelegen is op het oosten. De tuin is voorzien van sierbestrating, diverse beplanting, een overkapping, buitenkraan en een achterom.

Garage:
De garage is bereikbaar via de carport in de voortuin en via de serre. De huidige bewoners hebben de garage omgetoverd tot een eigen fitnessruimte. Met de aansluiting voor water en elektra kan je hiermee nog alle kanten op.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1997;
- Perceeloppervlakte: 261m²;
- Inhoud: 543m³;
- Woonoppervlakte: 122m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Voorzien van 10 zonnepanelen;
- Voorzien van rolluiken;
- Verwarming middels CV-combiketel en airconditioning;
- Warm water middels CV-combiketel (HR 2009);
- Energielabel A;
- 3 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 122
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 261
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 122
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 261
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen