Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

JOUW NIEUWE START IN DE REESHOF

Zoek je een plek waar je gezin kan groeien en waar je alle gemakken van het moderne leven binnen handbereik hebt? In de Schipluidenlaan in Tilburg staat een pracht huis dat klaar is voor jullie volgende hoofdstuk. Perfect voor jonge gezinnen en diegenen die net wat meer ruimte nodig hebben.

DE KERN VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

- Energielabel A: Wees gerust met lage onderhoudskosten en een energiezuinige woning.
- Keuken om van te dromen: Met twee ovens en een Quooker maak je koken tot een dagelijks genoegen, ondersteund door veel opbergruimte.
- Badkamers voor comfort: Een luxe badkamer met ligbad en een extra douche voor de ouders zorgen voor een soepele start van de dag.
- Ruimte voor iedereen: Vier slaapkamers, inclusief een grote ouderslaapkamer met toegang tot een dakterras met jacuzzi.
- Veilig en groen: Een kindvriendelijke buurt met veel groen en speelruimte, ideaal voor een opgroeiend gezin.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOUW LEVEN

De grote, uitgebouwde woonkamer voorzien van vloerverwarming en met dubbele tuindeuren is heerlijk te noemen. Een grote, handige bergkast onder de trap is ook aanwezig.

De moderne keuken is het hart van het huis en deze keuken klopt in alle opzichten. Voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasmachine, twee ovens en een Quooker, is het een plek waar je als hobbykok of als liefhebber van goed eten je hart kunt ophalen. De ruime opzet en de vele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd een opgeruimde en uitnodigende ruimte hebt om in te werken.

De achtertuin is heerlijk op het zuiden gelegen en is netjes bestraat en voorzien van goede erfafscheiding. Een berging voorzien van elektra is uiteraard ook aanwezig.

Met vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor een groeiend gezin, voor logees of om een werkkamer in te richten. De ouderslaapkamer gelegen op de tweede verdieping, is een ware retreat met een eigen badkamer en directe toegang tot het dakterras. Hier kun je in alle rust genieten van de buitenlucht en zelfs ontspannen in de jacuzzi onder de sterrenhemel.

De ochtendrush wordt een stuk relaxter met twee badkamers in huis. De nieuwe hoofdbadkamer is uitgerust met een luxe ligbad en een aparte douche, terwijl de tweede badkamer, en-suite bij de ouderslaapkamer, zorgt voor extra gemak en privacy. Beide badkamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben een tijdloze uitstraling.

Dit huis is niet alleen goed onderhouden en klaar om direct te betrekken, maar het is ook nog eens gebouwd met oog op de toekomst. Met energielabel A ben je verzekerd van een lage energierekening en draag je bij aan een beter milieu. De isolatie is top, wat betekent dat het in de winter behaaglijk warm en in de zomer aangenaam koel blijft. 

De Reeshof is een wijk waar kinderen nog veilig op straat kunnen spelen. Met veel groen, speeltuinen en voetbalveldjes in de buurt is er altijd een plek om te ravotten en vriendjes te maken. De rustige straat en de vriendelijke buurt maken het een ideale omgeving voor jonge gezinnen. Een klein winkelcentrum "Dalempromenade" is op zeer korte afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:

2016: volledige beneden verdieping (woonkamer/ keuken / wc)
2018: vloer vernieuwd eerste en tweede verdieping
2020: badkamer zolder gecreëerd 
2021: dakterras (nieuwe vloer / kunststof) 
2022: trapbekleding / leuningen vernieuwd 
2023: badkamer vernieuwd (eerste verdieping)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg