Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK HET ULTIEME GENOT IN MOLENSCHOT

Stel je voor: je wordt wakker, de zonnestralen kietelen zachtjes je gezicht terwijl de geur van verse koffie je neusvleugels streelt. Dit is geen droom, maar de realiteit in jouw nieuwe recreatie chalet in Molenschot. Hier, waar de rust je omarmt en de ruimte je vrijheid geeft, vind je het perfecte huis voor iedereen die het stadse leven even wil verruilen voor de serene omgeving van de Chaamse Bossen in het Park Brabantse Weelde. Met Breda en Tilburg binnen handbereik, biedt deze plek het beste van twee werelden. 

HIGHLIGHTS VAN JOUW DROOMCHALET

Nieuwbouwparel: Een splinternieuw chalet uit 2023, klaar om jouw persoonlijke touch te ontvangen.
Comfort ten top: Elektrische vloerverwarming door het hele huis zorgt voor warme voeten op koude dagen.
Keukenkoning(in): Een luxe keuken met alle inbouwapparatuur die je je maar kunt wensen, inclusief een grote oven en inductiekookplaat.
Slaap als een roos: Een grote, sfeervolle slaapkamer met en-suite badkamer, voorzien van een inloopdouche, groot wastafelmeubel en afgeschermd toilet.
Zweedse charme: De Zweedse architectuur en houten skeletbouw geven het chalet een unieke en warme uitstraling.
Buitenleven: Geniet van de ruime tuin met groot terras en overkapping, ideaal voor lange zomeravonden.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG AANVOELT ALS VAKANTIE

Wanneer je de rustige straat van Molenschot inrijdt, voel je direct de ontspannen sfeer van de omgeving. Het chalet, gelegen in een idyllisch vakantiepark, biedt je een plek waar je ongestoord kunt genieten van de natuur en het buitenleven. De ruime woonkamer, met dubbele tuindeuren naar de veranda, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De houten vloerdelen op de veranda nodigen uit tot blote voeten en het geluid van tjilpende vogels vormt de perfecte soundtrack voor jouw ochtendroutine.

De luxe keuken is een droom voor elke hobbykok. Terwijl je de ingrediënten voor je favoriete gerecht snijdt, kijk je uit over de groene tuin. De grote oven en inductiekookplaat maken het bereiden van culinaire hoogstandjes tot een feest. En met de praktische bijkeuken, voorzien van aansluitingen voor je wasapparatuur, is het huishouden een fluitje van een cent.

De slaapkamer is jouw persoonlijke oase van rust. De en-suite badkamer, met zijn grote inloopdouche en stijlvolle wastafelmeubel, biedt alle comfort die je nodig hebt om de dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten. En met de grote bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, heb je alle ruimte voor je spullen.

EEN HUIS MET KARAKTER EN COMFORT

* Dit chalet is niet zomaar een huis, het is een beleving. De sfeervolle veranda aan de voorzijde, de woonkamer met dubbele tuindeuren, en de nette afwerking met onder andere een prachtige PVC visgraatvloer, maken het tot een thuis waar je trots op kunt zijn. En hoewel het een recreatiewoning betreft, waar je het hele jaar door kunt wonen of verhuren, is het perceel volledig jouw eigendom. 

* De buitenzijde van de woning is nog niet helemaal afgewerkt. Verkoopster heeft gekozen voor ceder hout om dit verder af te werken.

* Let wel, er zijn enkele zaken om rekening mee te houden. Zo zijn er restricties voor het aanvragen van een hypotheek en is er een jaarlijkse parkbijdrage. Maar geen zorgen, met de juiste begeleiding vind je hier jouw weg wel in. En het voordeel van zelf verantwoordelijk zijn voor alle nutsvoorzieningen? Je bent volledig onafhankelijk van het park.

* Ontdek dit nieuwbouw chalet uit 2023, waar comfort en luxe samenkomen. Met elektrische vloerverwarming, een luxe keuken vol inbouwapparatuur, en een sfeervolle slaapkamer met en-suite badkamer, is dit huis een waar genot. De Zweedse architectuur en houten skeletbouw zorgen voor een unieke uitstraling. Buiten vind je een ruime tuin met groot terras en overkapping, perfect voor ontspannen dagen en gezellige avonden. Een vrijstaande houten berging, een praktische bijkeuken, en een grote woonkamer met dubbele tuindeuren naar de veranda maken het plaatje compleet. Welkom in jouw nieuwe thuis, waar elke dag voelt als vakantie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 229
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 229
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg