Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke, vrijstaande jaren 30 kluswoning gelegen op toplocatie in Oisterwijk met een diepe tuin op het zonnige zuidwesten. Deze leuke jaren 30 woning heeft een solide basis, maar heeft behoefte aan wat liefde en aandacht in de vorm van een opknapbeurt. Met een fijne woonkamer, 3 slaapkamers, een heerlijke tuin en veel bergruimte. Er zijn volop mogelijkheden om de woning verder uit te bouwen. Kortom een woning met heel veel potentie. Kom jij het hier moderniseren en maak jij er jouw thuis van? De makelaar vertelt je graag nog veel meer over deze woning.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: burgvanbeckhovenstraat24.nl

LIGGING

Over de locatie kunnen we kort zijn. De locatie is top! Op loopafstand van zowel de bossen en de vennen als op enkele minuten lopen van het gezellige centrum. Diverse brede scholen met basisonderwijs, (tweetalig) middelbaar onderwijs, kinderdagverblijf en het ouderentrefcentrum liggen in de nabije omgeving. Ook verschillende sportvoorzieningen bevinden zich op loop- of op fietsafstand.

INDELING

Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning met mooie voordeur met glas-in-lood raam. Hal met tegelvloer, meterkast en toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de 1e verdieping. Zeer sfeervolle woonkamer met schouw, veel lichtinval door de grote ramen en aan de voorzijde glas-in-lood ramen. De woonkamer heeft een tegelvloer met comfortabele vloerverwarming. Keuken met inbouwapparatuur, zoals 4-pits gaskookplaat en vaatwasser. In de keuken bevindt zich tevens de kelderkast. Woonkamer en keuken zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met wasmachine-aansluiting en de achterdeur naar de tuin en toegang naar de badkamer met toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van de woning is een grote stenen berging aangebouwd van maar liefst 28 m2, uitgevoerd met spouwmuur, stalen kozijnen en enkele beglazing.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, grote schuifkast en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Houten kozijnen met enkele beglazing.

2e verdieping: Middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder

Tuin: Voortuin en diepe achtertuin op het zuidwesten.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN • Bouwjaar 1930 • Perceel 338 m2 • Woonoppervlakte 90 m2 • Vloerverwarming • Jaren-30 stijl • Voorgevel met zgn. ‘knipvoeg’ • Op toplocatie in Oisterwijk • Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s • Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 013-2132277 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 338
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 338
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars