Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Halfvrijstaande woning met grote woonkamer, 4 slaapkamers, ruime inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de geliefde wijk Pannenschuur in Oisterwijk. Deze heerlijke gezinswoning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel B.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Bieslook55.nl

LIGGING

De Bieslook is aan de rand van Oisterwijk gelegen met heel veel groen in de omgeving. De woning is gelegen in een gedeelte van de Bieslook waar echt alleen bestemmingsverkeer komt dus een rustige woonomgeving. Alle voorzieningen, waaronder het kinderdagverblijf, het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs, maar ook het ouderen trefcentrum liggen op circa 5 minuten fietsen. Winkelcentrum “De Pannenschuur” voor de dagelijkse boodschappen, ligt eveneens op een paar minuten lopen. Vanuit de Bieslook bent u zo in het bourgondische centrum van Oisterwijk en u heeft een uitstekende bereikbaarheid naar zowel het NS station en de N65 richting Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda.

INDELING:

Begane grond: De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een groene haag en een grote pot met siergrassen. De entree is heerlijk overdekt waardoor je altijd droog staat als je naar binnen gaat. Tevens bevindt zich hier een buitenkraantje. Hal met toegang naar de garage/berging, licht betegelde toilet met fonteintje, trapopgang en toegang naar de ruime woonkamer middels een deur met fraai glas-in-lood. De woonkamer van circa 45 m2, heeft een speelse indeling met een apart zitgedeelte en de schuifpui naar het terras en een eetgedeelte in het naastgelegen gedeelte met loopdeur naar de tuin. In de woonkamer tevens een trap-/provisiekast. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een hoekopstelling. Deze is voorzien van diverse keukenapparatuur zoals keramische kookplaat, Miele vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en koelkast. De keuken heeft veel lichtinval door de twee ramen in de voorgevel. De gehele begane grond is voorzien van plavuizenvloer met comfortabele vloerverwarming.

1e Verdieping: De eerste verdieping heeft een ruime overloop met toegang naar alle vertrekken. Drie zeer ruime slaapkamers, welke allemaal vrij gelegen zijn. De (ouder) slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een frans balkon, vloerbedekking en stucwerk wanden. De volledig betegelde badkamer is royaal van opzet en is voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet, designradiator en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde van de woning is de tweede grote slaapkamer gelegen (met twee dakramen), deze slaapkamer is voorzien van een keurige laminaatvloer en heeft tevens (via een boog) toegang tot een grote walking closet (van deze walking closet is tevens een extra, 5e, slaapkamer te maken). Boven de garage is de derde slaapkamer met laminaatvloer en ook twee dakramen. Onder de schuine dakvlakken is kastruimte gemaakt voor bergruimte.

2e Verdieping: Via een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar, welke momenteel in gebruik is als bergruimte. Er is hier een wasmachine en droger aansluiting als ook de opstelling van de CV-ketel (bouwjaar 2017). De mogelijkheid om hier een extra slaapkamer te realiseren is hier aanwezig.

Garage/berging: Grote inpandige garage/berging met tegelvloer, volledig geïsoleerde muur en openslaande deuren naar de oprit voor je auto.

Tuin: Achtertuin op het zuidoosten met terras en gazon. Tevens een houten, geïsoleerd, hondenverblijf, welke eenvoudig om te bouwen is in een tuinhuis(je) voor het opbergen van je tuinspullen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich ook een groot elektrisch zonnescherm (2021) als ook een waterkraantje. Naast de woning is nog een pad met achterom. Dit pad is afgesloten met een hekwerk.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar 1994 - Perceel ca. 226 m2 - Woonoppervlak ca. 150 m2 (excl. garage/berging) - Energielabel B - Tegelvloer over de volle begane grond; - Vloerverwarming - Houten kozijnen met dubbel glas - Drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping; - Mogelijkheid voor 4e slaapkamer op de 2e verdieping; - Aan de rand van Oisterwijk gelegen in rustige, geliefde wijk. - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 604

Overige

Perceel oppervlakte 226
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 604

Overige

Perceel oppervlakte 226
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars