Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer karakteristieke halfvrijstaande, instapklare woning met 3 slaapkamers, garage en fraaie voor-/zijtuin midden in de dorpskern van Haaren. In 2023 is deze woning grotendeels gerenoveerd met o.a. nieuwe badkamer, toilet en fraaie vloerafwerking op de begane grond. Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: kerkstraat52.nl

LIGGING: De woning is gelegen in het centrum van Haaren, de tuin van Brabant. Haaren ligt op circa 3 km van het ven- en bosrijke stadje Oisterwijk, dat verder beschikt over een NS-station, vele winkels en voorzieningen. In het dorp zelf zijn alle dagelijkse voorzieningen ruimschoots vertegenwoordigd. De gemeente Haaren, met een goede ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch-Tilburg-Eindhoven, ligt temidden van prachtige natuurgebieden, zoals de Oisterwijkse vennen, de Kampina en het Nationaal park Loonse en Drunense duinen. Sinds 1 januari 2021 behoort dorp Haaren tot de gemeente Oisterwijk.

INDELING:

Begane grond: Entree/hal met toegang tot de keuken, toilet, badkamer, kelder, meterkast, garderobe nis, trapopgang naar 1e verdieping en woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval door de grote, hoge ramen (met elektrische rolluiken) en is voorzien van een nieuwe visgraat laminaat vloer Zeer fraaie nieuwe badkamer (2023) met ruime inloopdouche, wastafel, marmer antislip tegelvloer en mechanische ventilatie. Separaat toilet (2023) met zwevend closet en fonteintje. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals 5-pits gasstel, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur en kastruimte. Tevens hier de doorgang naar de garage en slaapkamer/kantoor. Vanuit bijkeuken tevens toegang tot de slaapkamer beneden met visgraat vloer, welke tevens als kantoor of kastenkamer te gebruiken is. Hierin bevindt zich een vaste kast met daarin de nieuwe CV-ketel (2022). De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming!

Eerste verdieping: Ruime overloop met nieuwe stevige sisal vloerbedekking geeft toegang tot toilet, trapopgang naar 2e verdieping en slaapkamer. De ruime slaapkamer (master bedroom) is voorzien van een nieuwe visgraat laminaat vloer en heeft tevens een inbouwkast. Tweede badkamer met dubbele wastafel(meubel) en toilet; nog voldoende ruimte om hier een doucheruimte te maken.

Tweede verdieping: Middels de vaste trap is er toegang tot de zolderruimte / 3e slaapkamer.

Tuin: Zeer fraaie voor- en zijtuin met vaste planten. Mogelijkheid om middels een hoge haag privacy te creëren. Grote oprit met aan de linkerzijde een houten overkapping. De garage/carport is afsluitbaar middels een rolluik. Teven bereikbaar via een loopdeur. Achter in de garage is er nog een aparte houten bergruimte/fietsenstalling.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN • Bouwjaar 1920 • Zeer karakteristieke woning • Nieuwe badkamer en toilet op begane grond • Voorgevel voorzien met zgn. ‘knipvoeg’ • CV-ketel 2022 • Vloerverwarming • Energielabel C • Inhoud ca. 500 m3 • Woonoppervlakte woning ca. 108 m² • Op loopafstand van alle basisvoorzieningen binnen het centrum van Haaren - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 320

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 320

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars