Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN THUIS IN HET KLOPPENDE HART VAN GOIRLE

Ben je een starter die droomt van een eigen plek, een koppel op zoek naar een gezellig samen-zijn of een jong gezin dat ruimte nodig heeft om te groeien? Dit huis in Goirle-Centrum is de sleutel tot jullie geluk. Met de levendigheid van de stad binnen handbereik, een woning waar je zonder zorgen intrekt, een royale ruimte voor werk of vrije tijd, drie slaapkamers voor een goede nachtrust en een energiebewuste instelling, is dit de ideale basis voor jullie toekomst.

UITGELICHTE TOPPUNTEN VAN JOUW TOEKOMSTIGE WONING

Centraal Gelegen: Dit huis ligt op een gouden locatie, vlakbij het centrum van Goirle. Of je nu zin hebt in een terrasje, winkelen of de dagelijkse boodschappen, alles is op loopafstand.
Instapklaar Gemak: De woning is zo netjes afgewerkt dat je direct na de verhuizing kunt beginnen met leven. Geen verbouwingsstress, maar direct genieten van je nieuwe thuis.
Ruimte voor Ambities: Of je nu een plek zoekt voor je hobby's of een rustige thuiswerkplek, de riante extra ruimte aan de achterzijde van de woning biedt alle mogelijkheden.
Drie Slaapkamers: Of het nu gaat om een kinderkamer, logeerkamer of een eigen plek om je terug te trekken, de drie slaapkamers bieden flexibiliteit en privacy voor iedereen.
Energiebewust Wonen: Met energielabel C ben je verzekerd van een woning die niet alleen comfortabel is, maar ook meehelpt aan een beter milieu en lagere energierekeningen.

EEN HUIS DAT DIRECT VOELT ALS THUIS

Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, voel je de warmte en het comfort van dit huis. De vloerverwarming op de begane grond, aangelegd in 2018, zorgt voor een aangename temperatuur in de koudere maanden. De meterkast is in datzelfde jaar vernieuwd en uitgebreid, wat betekent dat je nooit om stroom verlegen zit. De bijkeuken, met aansluitingen voor wasmachine en droger, maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger.

Op de eerste verdieping vind je de twee slaapkamers, allemaal voorzien van strakke wand- en plafondafwerking, wat zorgt voor een moderne en rustige uitstraling. De badkamer is de plek waar je 's ochtends fris de dag begint of 's avonds ontspant in een warm bad. De rolluiken aan de achterzijde bieden niet alleen verkoeling in de zomer, maar ook extra veiligheid en privacy.

De tweede verdieping verrast met nog meer ruimte. De voorzolder biedt mogelijkheden voor opslag, terwijl de extra slaapkamer ideaal is voor gasten. De stookruimte huisvest de CV-installatie en biedt extra bergruimte.

Kun je niet wachten om de warmte van de vloerverwarming te voelen? Zie je jezelf al relaxen in de tuin met een drankje in de avondzon? Dit huis in Goirle-Centrum is klaar voor jouw leven. Kom kijken en voel zelf hoe dit huis past bij jouw toekomstplannen. Bel ons voor een bezichtiging en zet de stap naar jouw nieuwe thuis. Dit is je kans, grijp hem nu. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 176
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 176
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg