Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DUURZAAM BEGIN IN SURFPLAS

Ben je starter op de woningmarkt of een toekomstig gezin op zoek naar een duurzame en comfortabele basis? Dit huis in Surfplas biedt je een energie-efficiënte start met een praktische indeling en moderne voorzieningen. Met een ruime trapkast, een complete badkamer en zonnepanelen combineert deze woning functionaliteit met milieubewustzijn. De twee eigen parkeerplaatsen en de berging in de tuin maken het plaatje compleet voor een georganiseerd en onbezorgd woonplezier.

DE KERN VAN COMFORTABEL WONEN

- PRAKTISCHE INDELING: De ruime trapkast biedt ongekende opbergmogelijkheden.
- MODERNE VOORZIENINGEN: Technische ruimte met plaats voor wasmachine en droger.
- LUXUEUZE BADKAMER: Uitgebouwd met bad, douche en dubbele wastafelkranen.
- SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN: Slaapkamer met inbouwkast voor extra ruimte.
- BERGING VOOR HOBBY EN OPSLAG: Ruimte voor je fietsen, motor en meer.
- DIRECTE TOEGANG TOT PARKEREN: Via de poort in je achtertuin naar je parkeerplaatsen.
- DUURZAAMHEID: Zonnepanelen voor een lagere energierekening en een beter milieu.

JOUW NIEUWE THUIS IN DETAIL

Dit huis in Surfplas is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar je leven vorm krijgt. De woonkamer, met zijn uitnodigende sfeer, biedt ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De ruime trapkast is een uitkomst voor wie houdt van een opgeruimd huis, terwijl de technische ruimte op de eerste verdieping zorgt dat wasmachine en droger netjes staan opgesteld.

KENMERKEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

- INSTAPKLAAR: Zonder klussen direct genieten van je nieuwe thuis.
- ZONNEPANELEN: Drie stuks voor een lagere energierekening en een beter milieu.
- UITGEBREIDE BADKAMER: Luxe en comfort met een bad, douche en dubbele wastafel.
- BERGRUIMTE: Ruime trapkast, technische ruimte op de eerste verdieping en een berging in de tuin.
- PRAKTISCH PARKEREN: Via de poort in je achtertuin naar je eigen parkeerplaatsen.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOUW LEVENSSTIJL

Dit huis in Surfplas is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek die meegroeit met jouw ambities en dromen. De ruime woonkamer met grote ramen biedt een lichte en uitnodigende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt vrij uitzicht op de voortuin en groenstrook. De trapkast zorgt voor slimme opbergoplossingen en de toegang bevindt zich bij de keuken.

De slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreat. De master bedroom heeft een inbouwkast voor al je kleding en accessoires. De overige kamers bieden flexibiliteit voor een werkkamer, logeerkamer of kinderkamer. De ruime badkamer is een parel in het huis met een ligbad, een aparte douche en een wastafel met dubbele kranen, waar je jezelf kunt verwennen na een lange dag. 
De technische ruimte de eerste verdieping zijn is voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur en hier is de CV-ketel opgesteld.

Buiten vind je een onderhoudsvriendelijke tuin met een ruime berging voor je fietsen, motor of tuinspullen. De poort achterin de tuin leidt je direct naar je twee eigen parkeerplaatsen – een luxe in deze tijd.

EEN OMGEVING DIE INSPIREERT

De woning is rustig gelegen en biedt een harmonieuze balans tussen stad en natuur. Met groen- en speelvoorzieningen om de hoek en scholen en winkels in de buurt, woon je centraal met alle gemakken binnen handbereik. De nabijgelegen wateren en bossen nodigen uit tot ontspanning en avontuur, terwijl Goirle en Tilburg met hun bruisende centra slechts een korte rit verwijderd zijn.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Dit huis in Surfplas staat voor een duurzame en comfortabele levensstijl. Het is instapklaar met een complete badkamer, zonnepanelen en praktische bergruimtes. De directe toegang tot je eigen parkeerplaatsen maakt het leven gemakkelijker. Dit huis is een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en gemak.

Is dit huis in Surfplas de plek waar jij je toekomst ziet? Laat deze kans niet liggen en neem contact op voor een bezichtiging. Ervaar zelf de harmonie tussen comfort, duurzaamheid en een prachtige omgeving. Jouw nieuwe start is slechts een telefoontje verwijderd. Kom kijken en voel je direct thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 112
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 112
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg