Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Jaagpad 41, Etten-Leur

Dit zeer nette en instapklare split-level herenhuis uit 2001 biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en modern design. Met een opbouw en uitbouw in 2008 is deze woning van alle gemakken voorzien en biedt het een scala aan mogelijkheden voor het hele gezin.

INDELING

BEGANE GROND

Bij binnenkomst bevind je je in de ruime woonkamer, die dankzij de grote ramen een prachtige lichtinval heeft. Via een paar treden bereik je de woonkeuken, die is uitgerust met apparatuur en voldoende ruimte biedt voor gezellige diners en ontbijtjes. Vanuit de woonkeuken heb je toegang tot het balkon op het westen, waar je kunt genieten van de avondzon.

SOUTERRAIN

Het souterrain biedt een multifunctionele werkruimte, ideaal voor thuiswerken, hobby's of als speelruimte voor de kinderen. Hier bevindt zich tevens de toegang tot de tuin op het westen, waar je in alle rust kunt genieten van het buitenleven.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een loggia met vrij uitzicht en de ochtend zon.

BUITENLEVEN

Naast het balkon op het westen, beschikt de woning ook over een loggia op het oosten, waar je 's ochtends kunt genieten van een kopje koffie in de zon. De tuin op het westen biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en gezelligheid.

OMGEVING

Jaagpad 41 is gelegen in een rustige en groene omgeving in Etten-Leur, met vrij uitzicht aan de voorzijde en de jachthaven op loopafstand. Op korte afstand vind je diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor wandelingen en fietsroutes langs het water.

KORTOM

Dit split-level herenhuis op Jaagpad 41 biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met vier slaapkamers, een ruime woonkeuken, een multifunctionele werkruimte en verschillende buitenruimtes, is dit de ideale plek om thuis te komen. Maak van Jaagpad 41 jouw nieuwe thuis en geniet van alle voordelen die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 752

Overige

Perceel oppervlakte 180

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 752

Overige

Perceel oppervlakte 180

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda