Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale hoekwoning met 4 slaapkamers. Rustig en kindvriendelijk gelegen aan een autoluwe straat in de wijk ‘Grauwe Polder’. De woning biedt optimale privacy en is gelegen op geringe afstand van winkels en scholen.

De Grauwe Polder: Deze grote wijk is grotendeels gebouwd in de jaren ’70. Veel woningen zijn aan hofjes gebouwd en vallen onder de grotere types, hetgeen kenmerkend is voor deze bouwjaren. Het is een hele groene wijk met verscheidene speelweides en een groot park. Een klein buurtcentrum met een supermarkt zorgt voor het gemak van de dagelijkse boodschappen om de hoek. Het winkelcentrum van Etten-Leur ligt op fiets- of zelfs loopafstand. Met een paar basisscholen is deze wijk rijk bedeeld met een keuze in het basisonderwijs, daarnaast is er een kinderdagverblijf in de wijk. Verder is er een sporthal waar diverse verenigingen sportieve activiteiten organiseren zoals badminton en judo. De gehele wijk is, met uitzondering van een aantal grotere doorgaande wegen, een 30 km zone. De uitvalswegen van de A58 zijn makkelijk te bereiken. Deze ruim opgezette wijk is zeer centraal gelegen in Etten-Leur, waardoor alle voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn en de wijk zeer populair is bij gezinnen met kinderen.

Indeling: BEGANE GROND: De entree/hal, met meterkast, geeft toegang tot de toiletruimte en de woonkamer met half open keuken. Via een vaste trap toegang tot eerste verdieping. De toiletruimte is deels betegeld en beschikt over een closet. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de half open keuken met eenvoudige keukeninrichting met boven- en onderkasten.

EERSTE VERDIEPING: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping De badkamer is betegeld en beschikt over een inloop-douche, een toilet en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING: De voorzolder, met opstelplaats CV-combiketel en aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur, geeft toegang tot de vierde slaapkamer.

TUIN De woning is voorzien van een ruim opgezette voortuin. De achtertuin, gelegen op het oosten, heeft een stenen berging, overkapping en eigen achterom.

Algemeen: - De juridische overdracht vindt plaats via een projectnotaris. - Woning wordt verkocht met de 'niet-bewoningsclausule' - Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars