Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET! MOOIE GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING, OP EEN PERFECTE LOCATIE GELEGEN. Behalve dat het keurig netjes is onderhouden hebben de eigenaren in de bijna 25 jaar dat ze er wonen de woning ook verbouwd en uitgebreid, waarbij de achterzijde is uitgebouwd, de 1e verdieping extra is voorzien van een toilet, en de badkamer is gemoderniseerd. Verder heeft de woning een rustige ligging in de wijk Groeseind nabij het Paduaplein. Op loopafstand zijn diverse winkels te vinden (Besterdplein) en als je een klein stukje doorloopt, kom je langs de Spoorzone in het centrum terecht. Fijne plek met een piekfijne woning en berging!

Bijzonderheden: - Zonnepanelen (9stuks huurpanelen) - Uitbouw aan de achterzijde uit 2007 - Op de eerste verdieping een toilet en fontein met koud en warm water - Twee keer een CV-ketel uit 2017 en 2007 - Energielabel C

Indeling:

Begane grond: Via de entree van de woning kom je in de gang met hier de trap naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER De ruime woonkamer met laminaatvloer en recente gestukte wanden en plafond is aan de achterzijde geheel uitgebouwd en voorzien van een open keuken. Voor de keuken onder de trap naar de verdieping is een grote trapkast voor extra proviand en de vernieuwde meterkast.

KEUKEN De keuken is voorzien van diverse onder-/bovenkastjes en lades, als inbouwapparatuur is de keuken voorzien van een gaskookplaat en oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is de separaat toilet en de badkamer met ligbad, douche en wastafel, in de badkamer is een elektrische vloerverwarming en de opstelling van de 2e CV-ketel (deze is nu alleen in gebruik als warmwatervoorziening).

Aan de achterzijde van de uitbouw zijn twee openslaande deuren naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING Op de eerste verdieping zijn de overloop, twee grote slaapkamers en de tweede toilet.

SLAAPKAMERS Slaapkamer I , gelegen aan de voorzijde met een vaste kast, laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond, deze slaapakmer heeft houten kozijnen met deels dubbel glas. Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde heeft ook een laminaatvloer en heeft een kunststof kozijn met dubbel glas.

TOILET De tweede toilet is later op de eerste verdieping aangebracht en ingericht met een zwevend toilet en een wastafel. De wastafel is voorzien van koud en warm water.

TWEEDE VERDIEPING Via een vaste trap te bereiken tweede verdieping, welke is ingedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de voorzolder is de opstelling van de CV-ketel (voor verwarming en warm water, bouwjaar 2017), ook is hier de opstelling van de wasmachine en droger.

Slaapkamer III: de slaapkamer op zolder heeft een groot dakkapel met houten kozijnen met dubbel glas, de slaapakmer is afgwerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond.

TUIN De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een gazon, terras en een paadje naar de stene berging aan de achterzijde van het perceel. Via de berging is de afgesloten achterom en komt men weer bij de Kardinaal van Enckevoirtstraat.

Leuke uitgebouwde (starters)woning, welke zeer zeker de moeite waard is om te komen bezichtigen, bel voor een afspraak naar ERA Content+ Marlies van Rossum 013-2132277 of kijk op de website www.era.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum