Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR IEDEREEN VAN DROOMT
Stelt u zich eens voor: een thuis dat de charme van weleer combineert met het comfort van nu, perfect passend bij de dynamiek van een jong gezin en de levensgenieter die de stadse voorzieningen binnen handbereik wil hebben. Deze "jaren '30" parel in de geliefde buurt Padua biedt een harmonieuze woonervaring waar authenticiteit en modern woongenot elkaar ontmoeten. 

HIGHLIGHTS DIE HET HART SNELLER DOEN KLOPPEN
- Betreed de woning via een centrale halpartij, nog vrijwel geheel in authentieke stijl uitgevoerd met o.a. prachtige tegellambrisering en fraai houtwerk.
- De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer ademt gezelligheid en heeft een parketvloer, stucwerk wanden en plafond en openslaande tuindeuren.
- Culinaire creaties ontstaan in de separate woonkeuken, uitgerust met een trendy, greeploze keukeninrichting met composiet werkbladen, inclusief inbouwapparatuur en een uitnodigende eetbar.
- Een praktische, inpandige berging, corridor en een ideale bijkeuken met wasmachine-aansluiting maken het dagelijks leven comfortabel en overzichtelijk.
- De intieme achtertuin (met berging), is een heerlijke plek om te relaxen en biedt veel privacy.
- De eerste verdieping herbergt twee royale slaapkamers en een kleinere 3e slaapkamer, allen uitgevoerd met laminaatvloeren en stucwerk afwerking.
- Een ruime en luxe uitgevoerde badkamer (met lichtkoepel) met hoogwaardig sanitair waaronder een ligbad, wandcloset en badmeubel.
- Het dakterras op het zuid/oosten is een verborgen juweel waar u in alle rust kunt genieten van de ochtend- en middagzon.
- De ruime tweede verdieping verrast met een vierde slaapkamer, overvloedige bergruimte, twee dakramen en een cv-ruimte met een efficiënte HR-combiketel.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT
Wanneer u de authentieke voordeur van deze woning opent, wordt u direct gegrepen door de historie die de centrale hal uitademt. De tegellambrisering en fraai houtwerk vertelt verhalen van vervlogen tijden, terwijl het moderne leven subtiel zijn intrede doet. De woonkamer is ruim en licht, met een parketvloer die zorgt voor een warme uitstraling en tuindeuren die toegang bieden tot de achtertuin.

De separate woonkeuken is het kloppende hart van het huis. De moderne, greeploze keukeninrichting, voorzien van hoogwaardige (inbouw)apparatuur, maakt dat koken hier een ware beleving wordt. Hier is tevens een grote kelderkast aanwezig. Vanuit de keuken heb je toegang tot de inpandige berging, welke ook vanaf de straat toegankelijk is. Achter de berging bevindt zich nog een cooridor (met toegang tot de tuin) en de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting en extra bergruimte.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, waarvan twee groot genoeg zijn voor een tweepersoonsbed en een kleinere die ideaal is als kinderkamer of studeerkamer. De badkamer is recentelijk nog geheel vernieuwd en uiterst luxe uitgevoerd met o.a. een ligbad, wandcloset en badmeubel. Extra daglicht valt hier binnen door de grote lichtkoepel.

Het dakterras is de perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie terwijl de zon opkomt of om de dag af te sluiten na een lange werkdag.

De tweede verdieping verrast met een ruime vierde (slaap)kamer, waar de dakramen zorgen voldoende lichtinval. Hier is tevens volop extra bergruimte aanwezig.

DE ESSENTIE VAN WONEN IN STIJL
Deze woning is een toonbeeld van hoe authentieke elementen zoals glas-in-lood, tegelwerk en paneeldeuren naadloos samengaan met moderne gemakken. Het is een uiterst sfeervolle en verrassend ruime woning die geheel instapklaar is. De moderne en luxe toiletruimte is bereikbaar via de centrale hal en getuigt van oog voor detail. De grote kelderkast in de keuken biedt extra opbergruimte, terwijl het gladde stucwerk op wanden en plafonds zorgt voor een strakke en frisse uitstraling. De ruime overloop met vaste kast en de vaste trap naar de tweede verdieping benadrukken de doordachte indeling van het huis. De centrale ligging nabij het stadscentrum en de uitvalswegen maakt dat alle gemakken van de stad binnen handbereik zijn, terwijl de verdiepingen, voorzien van laminaatvloeren, een warme en huiselijke sfeer uitstralen.

Ontdek een thuis waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, maar waar het moderne leven met open armen wordt ontvangen. De centrale halpartij met authentieke tegellambrisering leidt u naar een uitgebouwde woonkamer, waar parketvloer en tuindeuren een sfeervol geheel vormen. De separate woonkeuken, met greeploze inrichting en inbouwapparatuur, nodigt uit tot samenzijn. De praktische berging, bijkeuken en intieme achtertuin met berging bieden gemak en comfort. Boven wachten twee grote en een kleinere slaapkamer, een luxe badkamer en een zonnig dakterras. De tweede verdieping verrast met nog een slaapkamer, bergruimte en dakramen.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Voel, proef en beleef dit huis tijdens een persoonlijke bezichtiging.  Bezoek onze website voor meer informatie en om direct een afspraak te maken. Dit huis is klaar voor zijn nieuwe bewoners, en misschien bent u dat wel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 101
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 101
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg