Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom thuis in Sint Eustatiusstraat 40!
Dit moderne en mooi afgewerkte hoekappartement ligt lekker rustig op de bovenste (vierde) verdieping van appartementencomplex Queens. Vanuit de royale woonkamer heb je via de grote raampartijen vrij uitzicht over het Julianapark. Het gebouw is recent gebouwd en daardoor energiezuinig. Daarnaast is er een lift aanwezig en op het afgesloten terrein heb je je eigen parkeerplaats onder een overkapping. Op de begane grond vind je ook je eigen berging, met plek voor o.a. je fiets.
De ligging is centraal ten opzichte van het centrum en de ontsluitingswegen, een supermarkt en diverse andere winkels liggen op steenworpafstand.
INDELING
Bij de entree van het appartement kom je in de gang die toegang geeft tot de slaapkamer, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, de badkamer, de woonkamer en een bergruimte met opstelling cv-ketel (AWB 2010), de unit van de mechanische ventilatie en aansluiting ten behoeve van wasapparatuur.
De royale woonkamer heeft een fraaie glazen wand met 6 openslaande deuren die zorgen voor een mooie lichtinval en een wijds uitzicht. Er is voldoende ruimte voor een grote zithoek en grote eettafel waar je gasten kunt ontvangen. De open keuken in een lichte kleurstelling is voorzien van diverse onder-/ en bovenkastjes, lades en is ingericht met inbouwapparatuur, zoals: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasmachine. In de keuken is ook een bergkast, wat fijne extra ruimte biedt als bijvoorbeeld voorraadkast.
Het appartement heeft een grote en lichte slaapkamer van maar liefst 15m2. Hier is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. Ook deze kamer heeft een grote raampartij.
De badkamer is ingericht met een douchecabine en een groot badkamermeubel (2020) met wastafel. De ruimte is geheel fris betegeld. Er is een separaat toilet aanwezig.
Vanuit de hal is de technische ruimte bereikbaar met de aansluitingen voor je wasmachine en droger en de opstelling van de cv-ketel. Je hebt hier ook extra ruimte om spullen op te bergen.
APPARTEMENTENCOMPLEX QUEENS
Het appartementengebouw heeft een goed verzorgde, gezamenlijke entree met de brievenbussen en de intercom. Met de trap en lift zijn de bovengelegen verdiepingen te bereiken. Vanuit de centrale hal loop je naar het parkeerterrein aan de achterzijde, waar je de beschikking hebt over een vaste parkeerplek met carport. Ook heb je een eigen inpandige berging tot je beschikking.
BIJZONDERHEDEN
- Modern en verzorgd appartement
- Rustige hoekligging in het complex, zonder bovenburen
- Vrij uitzicht op het Julianapark
- Eigen vaste parkeerplaats (carport) en berging
- Veel lichtinval in de woonkamer, dankzij grote raampartij
- Grote slaapkamer met erker
- Nagenoeg geheel voorzien van een parketvloer
- Dagelijkse voorzieningen om de hoek
- Energiezuinig en goed geïsoleerd, energielabel A
- Gezonde Vereniging van Eigenaren
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl