Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek uw droomhuis in de schilderachtige woonwijk 'Maasvallei', een parel aan de rand van de Maaspoort. Deze instapklare tweekapper is een oase van comfort voor starters, jonge gezinnen en koppels die verlangen naar een harmonieuze balans tussen ruimte en gezelligheid. Met een zonnige tuin op het zuidwesten, een ruime berging en carport, biedt dit huis alles wat u nodig heeft om uw leven naar een hoger niveau te tillen. Energiezuinig wonen met een A-label, omgeven door groen en alle gemakken binnen handbereik – dit is het thuis waar u altijd van gedroomd heeft.

Hoogtepunten van de Woning
- Energiezuinig wonen: Met een energielabel A, HR++ glas (geplaatst in 2020) en 9 zonnepanelen is deze woning een toonbeeld van duurzaamheid en lage energiekosten.
- Kindvriendelijke omgeving: Gelegen in een veilige, kindvriendelijke wijk met basisscholen en een kinderdagverblijf op loopafstand.
- Uitstekende bereikbaarheid: De Maaspoort biedt een breed scala aan recreatie en voorzieningen, met snelle toegang tot de A59 en nabijgelegen winkelcentrum 'De Lokerenpassage'.
- Perfect onderhouden: Een zorgeloze toekomst dankzij recent onderhoud, waaronder een nieuw plat dak op de garage/ berging en de dakkapel (2020), een moderne cv-ketel (2019) en vers schilderwerk. Ook zijn in bijna alle ruimtes in 2017 de muren en plafonds glad gestuct en gewit.
- Moderne elektra: In 2017 is er op de gehele bovenverdieping aarde getrokken en zijn oude telefoonaansluitingen in de gehele woning vervangen voor CAT6 ethernet aansluitingen. Tevens is er in 2020 een moderne meterkast geplaatst en is er sinds 2022 een glasvezelaansluiting aanwezig.
- Ruimtelijk comfort: Drie slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime zolder met dakkapel bieden volop leefruimte voor het hele gezin.
- Idyllische tuin: Geniet van de prachtig aangelegde tuin van 12,5 meter diep op het zuidwesten, waar u elk seizoen in alle privacy kunt ontspannen. Door de keuze van beplanting vergt ze bovendien maar weinig onderhoud.

Uitgebreide Beschrijving
Stelt u zich eens voor: een thuis waar elke dag voelt als een nieuw begin, waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Met een woonoppervlakte van 110 m² en een perceeloppervlakte van 232 m² biedt deze tweekapper in 'Maasvallei' u een zee aan ruimte, badend in het natuurlijke licht dat gul door de grote raampartijen stroomt.

De woonkamer, met zijn erker en eikenhouten vloer, ademt een sfeer van tijdloze elegantie. Het glad gestucte plafond reflecteert de zonnestralen die de kamer vullen met warmte en energie. De ruimte is slim ingedeeld, waardoor er verschillende leefgebieden ontstaan die naadloos in elkaar overlopen. De open keuken, een ware culinaire werkplaats, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt uitzicht op de tuin, die als een natuurlijk verlengstuk van de woning fungeert.

De eerste verdieping herbergt de slaapvertrekken, elk een rustige haven van ontspanning. De badkamer is een moderne tempel van welzijn, met een inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en wandcloset. De tweede verdieping verrast met een royale zolderruimte, voorzien van een dakkapel, die u geheel naar eigen wens kunt invullen.

Extra Informatie
Deze tweekapper is meer dan een huis; het is een belofte van een leven vol vreugde en gemak. Gelegen in de woonwijk 'Maasvallei', aan de rand van de Maaspoort, geniet u van de rust en ruimte zonder in te leveren op de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Het overdekte winkelcentrum 'De Lokerenpassage' en het gezondheidscentrum 'De Schans' liggen op een steenworp afstand, terwijl de historische binnenstad met al zijn charme en voorzieningen slechts een korte reis verwijderd is.

Deze woning is een thuis waar herinneringen gemaakt worden, waar elk detail bijdraagt aan uw levenskwaliteit. Bent u klaar om de sleutel om te draaien in het slot van uw toekomst? Welkom thuis in 'Maasvallei'.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 232

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 232

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch