Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij opzoek naar een woning met karakter en vol mogelijkheden? Dan is deze tussenwoning de perfecte plek voor jou! Met een ruime woonkamer, half open woonkeuken, 2 royale slaapkamers, badkamer, aparte wasruimte en een fijne tuin op het noordoosten biedt deze woning een perfecte basis. Transformeer jij dit huis tot jouw thuis?

Ligging:
De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt in Den Bosch. Op loopafstand zijn diverse voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook de dichtstbijzijnde supermarkt bereik je al binnen enkele minuten. De nabijheid van groene parken maakt het een ideale omgeving voor ontspannende wandelingen en buitenactiviteiten. Het historische stadscentrum van Den Bosch bereik je binnen enkele minuten fietsen. Het centrum staat bekend om zijn charmante straatjes, gezellige pleinen en bruisende culturele scene. Met restaurants, winkels en bezienswaardigheden binnen handbereik, biedt deze locatie het beste van stadsleven gecombineerd met de rust van een woonwijk.

Indeling
Begane grond:
Via de diepe voortuin kom je binnen in de entree met meterkast en krijg je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een groot raamkozijn met rolluik en de handige trapkast zorgt voor extra opbergruimte. Aan de achterzijde vind je de woonkeuken. Vanaf de eethoek kijk je uit over de achtertuin die via de keuken te bereiken is. De keuken in L-opstelling is voorzien van voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. De hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping is centraal gelegen. De trap is voorzien van een traplift, een handige toevoeging voor mensen die slecht ter been zijn. Zo blijft deze woning toegankelijk voor iedereen.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de handige wasruimte. Hier bevinden zich de CV-opstelling en de wasmachine- en drogeraansluiting. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel met meubel en een douche. De 2 slaapkamers zijn voorzien van een groot raamkozijn en bieden voldoende ruimte.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van sierbestrating, diverse beplanting en een buitenkraan. De achtergevel is voorzien van een breed zonnescherm en achterin de tuin vind je de vrijstaande stenen berging die is voorzien van elektra. De tuin is via een achterom te bereiken.

De woning dient gemoderniseerd te worden om aan de huidige eisen van deze tijd te voldoen. Hier kan je jouw droomwoning creëren en volledig naar eigen smaak een stempel drukken op elk detail.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1970;
- Perceeloppervlakte: 125m²;
- Inhoud: 335m³;
- Woonoppervlakte: 101m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Voorzien van traplift;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Vaillant HR 2003);
- Energielabel C;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1970
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 125
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1970
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 125
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Velden beheer makelaars