Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS VOOR ELKE LEEFFASE

Stel je voor: een thuis dat meegroeit met jouw leven. Of je nu een starter bent, een jong gezin vormt, of juist meer ruimte zoekt voor jouw groeiende kroost, deze tweekapper in de serene wijk Orthen biedt het allemaal. Met de stadse dynamiek binnen handbereik, de rust van een kindvriendelijke buurt en de natuur als je achtertuin, is dit de plek waar levensfases in harmonie samenkomen. De woning, met zijn potentieel voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is een canvas wachtend op jouw persoonlijke penseelstreken.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- CENTRAAL GELEGEN: Wijk Orthen, een oase van rust met het bruisende stadscentrum en winkelcentrum De Rompertpassage op fietsafstand.
- DUURZAAM WONEN: 20 zonnepanelen voor een groene toekomst en een lagere energierekening.
- FLEXIBELE INDELING: Een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Of toch een kantoor aan huis? Jij kiest!
- RUIMTE IN OVERVLOED: Een ruime garage voor al je spullen en een royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin.
- CULINAIRE VRIJHEID: Een open keuken met kookeiland waar je de sterren van de hemel kookt.

EEN HUIS DAT VERHALEN VERTELT EN HERINNERINGEN CREËERT

Stap binnen in een wereld waar elke ruimte een nieuw hoofdstuk van jouw leven kan inluiden. De woonoppervlakte van 115 m² lijkt misschien bescheiden, maar is groots in zijn mogelijkheden. De perceeloppervlakte van 271 m² biedt een zee aan ruimte voor zowel ontspanning als ontdekking. De tuin, gelegen op het westen, vangt de laatste zonnestralen en nodigt uit tot lange zomeravonden vol gelach en goede gesprekken.

Met vier slaapkamers is er plaats voor iedereen. De kinderen kunnen zich terugtrekken in hun eigen domein, terwijl jij in de ruime woonkamer of in de tuin geniet van een welverdiend moment voor jezelf. De open keuken met kookeiland is het hart van het huis, waar geuren en smaken samenkomen en waar recepten generaties overbruggen.

Deze woning, gelegen aan een rustige en gezinsvriendelijke woonstraat, biedt een veilige haven voor jou en je dierbaren. De karakteristieke, ruime opzet van de wijk, het vele groen en de centrale ligging ten opzichte van alle nodige voorzieningen maken het plaatje compleet. En met de mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer met badkamer te realiseren, is deze woning ook toekomstbestendig.

Ben je klaar om je eigen stempel te drukken op een woning? Deze tweekapper is gedateerd maar netjes onderhouden, een perfecte basis om naar eigen wens te moderniseren. Gelegen in een erg gewilde buurt, op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, is dit de kans om jouw droomhuis te realiseren.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In de wijk Orthen vind je rust en gemeenschapszin, terwijl het stadscentrum en winkelcentrum De Rompertpassage slechts een fietstochtje verwijderd zijn. Het centraal station bereik je in een oogwenk, net als de basisscholen in de buurt. De 20 zonnepanelen zorgen voor een duurzame toekomst en een aangename energierekening. De flexibele ruimte op de begane grond biedt eindeloze mogelijkheden, van slaapkamer tot werkruimte. De ruime garage, de woonkamer met openslaande deuren en de open keuken met kookeiland maken dit huis tot een thuis waar je niet omheen kunt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 517

Overige

Perceel oppervlakte 271

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 517

Overige

Perceel oppervlakte 271

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch