Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het vrijstaande wooncomplex met 6 appartementen, het perceel bouwgrond en 1.008 m² grond is centraal gelegen in het dorp Ossendrecht. Een fraai verhuurd beleggingsobject van royale opzet, in een strategische omgeving met een goede bereikbaarheid, goede parkeergelegenheid en op geringe afstand van uitvalswegen.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, apotheek, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen  respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het oorspronkelijke bouwjaar van het wooncomplex is omstreeks 1900. Het wooncomplex is in de loop der jaren verbouwd en uitgebreid en verkeert momenteel in een matige staat van onderhoud.

Het vrijstaande wooncomplex heeft een traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen, gedeeltelijk houten vloeren, stenen buitengevels, zadeldak gedekt met pannen en plat dak met bitumineuze dakbedekking. De appartementen hebben een definitief energielabel G.
 
Het vrijstaande wooncomplex heeft een inhoud van circa 1.050 m³. De appartementen hebben een woonoppervlakte van respectievelijk circa 42, 69, 44, 40, 35 en 57 m².

Het perceel bouwgrond heeft ruime bouwmogelijkheden.

Zes appartementen 
Begane grond:
Middels een centrale hal aan de voorzijde van het vrijstaande wooncomplex is momenteel de kelder (circa 18 m²) en de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. In de kelder zijn de groepenkasten en elektriciteitsmeters van 3 appartementen, de gasmeter, de watermeter en de glasvezelaansluitingen van de 6 appartementen aanwezig. Tevens is in de kelder de CV-installatie (Radson, bouwjaar onbekend) opgesteld. Op de begane grond zijn 3 appartementen (appartementen 21, 21A en 21 B) aanwezig, elk met een eigen entree aan de buitenzijde van het wooncomplex.

Appartement 21
Appartement 21 is aan de zuidzijde van het complex gesitueerd. Appartement 21 heeft een woonoppervlakte van circa 42 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en biedt toegang tot een kastruimte en de slaapkamer. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer.
 
Appartement 21A
Appartement 21A is aan de achterzijde van het complex gesitueerd. Appartement 21A heeft een woonoppervlakte van circa 69 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt toegang tot een tussenportaal. Het tussenportaal biedt toegang tot de toiletruimte en de keuken. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken en de bijkeuken biedt vervolgens toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer.
 
Appartement 21B
Appartement 21B is aan de noordzijde van het complex gesitueerd. Appartement 21B heeft een woonoppervlakte van circa 44 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en biedt toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer.
Aansluitend aan de woonkamer is een eenvoudige houten overkapping aanwezig.

Eerste verdieping:
Middels een overloop zijn het vierde en vijfde appartement en de trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop is de meterkast (met de groepenkasten en elektriciteitsmeters van 3 appartementen) aanwezig.
 
Appartement 21C
Appartement 21C is aan de zuidzijde van het complex gesitueerd. Appartement 21C heeft een woonoppervlakte van circa 40 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt toegang tot het balkon en staat in open verbinding met de keuken. De keuken biedt toegang tot de slaapkamer en de slaapkamer biedt toegang tot de badkamer.
 
Appartement 21D
Appartement 21D is aan de noordzijde van het complex gesitueerd. Appartement 21D heeft een woonoppervlakte van circa 35 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de hal/ entree bereikbaar. De hal/ entree biedt toegang tot de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en biedt toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Appartement 21E
Appartement 21E is op de bovenste verdieping gesitueerd. Appartement 21E heeft een woonoppervlakte van circa 57 m² en heeft de volgende indeling:
Middels de voordeur is de hal/ entree bereikbaar. De hal/ entree biedt toegang tot de woonkamer, de woonkeuken, twee slaapkamers en de badkamer.

Het achterterrein
Het achterterrein is voorzien van een gazon, meerjarige beplanting en houtopstanden en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het wooncomplex met achterterrein is gesitueerd op het perceel kadastraal bekend gemeente Ossendrecht, sectie D, nummer 4373, groot 478 m².

Het perceel bouwgrond 
Het perceel bouwgrond is plaatselijk bekend Molendreef 19 te Ossendrecht. Op het perceel is momenteel een sloopwaardige vrijstaande woning met garage (aanpandig aan de Molendreef 21) aanwezig. Het perceel bouwgrond is gesitueerd op het perceel kadastraal bekend gemeente Ossendrecht, sectie D, nummer 4374, groot 530 m².

Het perceel heeft ruime bouwmogelijkheden. Conform het vigerende bestemmingsplan “Bebouwde kom Ossendrecht – Calfven, 1e herziening” heeft het perceel de bestemming “Wonen – 3”.

Op het perceel bedraagt de toegestane maximale bebouwing 220 m², waarbij het hoofdgebouw maximaal 198 m², de vrijstaande bijgebouwen maximaal 88 m² en de aangebouwde bijgebouwen maximaal 158,4 m² mag bedragen.
 
Voor het hoofdgebouw mag de goothoogte maximaal 3,5 meter en de bouwhoogte maximaal 6,5 meter bedragen. De afstand tot de zijdelingse bouwperceelsgrens dient minimaal 3 meter te bedragen. De goothoogte van een bijgebouw mag maximaal 3,3 meter en de bouwhoogte maximaal 5,8 meter bedragen. Bijgebouwen mogen op de zijdelingse bouwperceelsgrens gebouwd worden.
 
Onder voorwaarden behoort de uitoefening van een beroep aan huis en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten tot de mogelijkheden.

Voor de volledige bouwregels van de bouwkavel en/ of een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Ilse Vastgoed.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bebouwde kom Ossendrecht – Calfven, 1e herziening” heeft het wooncomplex eveneens de bestemming “Wonen – 3”.

Op het perceel bedraagt de toegestane maximale bebouwing 214 m², waarbij het hoofdgebouw maximaal 192,6 m², de vrijstaande bijgebouwen maximaal 85,6 m² en de aangebouwde bijgebouwen maximaal 154,1 m² mag bedragen.
 
Voor het hoofdgebouw mag de goothoogte maximaal 7 meter en de bouwhoogte maximaal 10 meter bedragen. De afstand tot de zijdelingse bouwperceelsgrens dient minimaal 3 meter te bedragen. De goothoogte van een bijgebouw mag maximaal 3,3 meter en de bouwhoogte maximaal 5,8 meter bedragen. Bijgebouwen mogen op de zijdelingse bouwperceelsgrens gebouwd worden.
 
Het wooncomplex met ondergrond, tuin en overige onroerende aanhorigheden en het perceel bouwgrond zijn gesitueerd op een perceel met een totale oppervlakte van 1.008 m². Het geheel heeft de potentie tot stedelijke herstructurering.

Verhuurde staat
Het wooncomplex met 6 appartementen wordt momenteel verhuurd, waarbij er vier huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd zijn overeengekomen. Het wooncomplex wordt aldus in verhuurde staat aangeboden.

Voor een nadere toelichting omtrent de huidige huurovereenkomsten kunt u contact opnemen met Ilse Vastgoed.

Bijzonderheden
- Centrale en rustige ligging nabij het centrum van Ossendrecht;
- Zes functionele en zelfstandige appartementen, momenteel in verhuurde staat;
- Het wooncomplex verkeert in een matige staat van onderhoud;
- Het perceel bouwgrond heeft ruime bouwmogelijkheden;
- Het totale perceeloppervlakte bedraagt 1.008 m². Het geheel heeft de potentie tot stedelijke herstructurering;
- In de nabije omgeving en op het perceel voldoende parkeergelegenheid;
- Goede openbaar vervoer- en ontsluitingsmogelijkheden;
- Voor de juiste belegger een buitenkans om deze locatie te kopen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 287
Inhoud woonhuis 1050
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel G
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1008
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Radson Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 2
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 7
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2350 Breedte: 2600 Oppervlakte: 611
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen opmerking Matig
Onderhoud buiten opmerking Matig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 287
Inhoud woonhuis 1050
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel G
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1008
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Radson Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 2
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 7
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2350 Breedte: 2600 Oppervlakte: 611
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen opmerking Matig
Onderhoud buiten opmerking Matig

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed