Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royaal en hoogwaardig afgewerkt 4-kamer appartement (penthouse) met een groot balkon van ca. 40m² op het zuid westen, een berging en 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Dit appartement is zeer privacy biedend gelegen op de 9e etage (bovenste etage) en heeft een schitterend uitzicht over de omgeving.

Ligging:
Het appartement is fraai en bijzonder gunstig gelegen, centraal in Veldhoven, nabij uitvalswegen, ASML en met alle denkbare voorzieningen op korte afstand (City-Centrum met winkels, theater en bioscoop, restaurants, openbaar vervoer, gemeentehuis, bibliotheek, overdekt zwembad, sporthal, etc., maar ook bij winkelcentrum de Mira en de Kromstraat). Appartementencomplex Abdijtuinen heeft een fraai aangelegde tuin rondom en heeft voldoende bezoekersparkeerplaatsen in de parkeerkelder, en verder zijn er aan de buitenzijde van het complex op eigen terrein parkeerplaatsen met laadpunten voor elektrische auto`s.

Omschrijving appartement:

Begane grond:
Centrale entree met intercom installatie, brievenbussen en toegang tot de liften en het trappenhuis.

9e verdieping:
Het appartement is gelegen op de hoek van de bovenste etage van het complex naast het portaal, dus zodoende absoluut privacy biedend gelegen en geen zij- of bovenburen.

Indeling appartement:
Middels ruime hal toegang tot 3 slaapkamers waaronder 1 royale masterbedroom, 1 kamer ingericht als kledingkamer (walk in closet), badkamer, toilet, technische ruimte, aparte wasruimte en de woonkamer.

Toiletruimte:
Moderne en ruime toiletruimte welke in 2018 volledig is vernieuwd. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een tegelvloer (houtlook), zwevend toilet en een fonteintje met bijpassend meubel.

Wasruimte:
Aparte wasruimte met de opstelling voor wassen en drogen, en voldoende ruimte voor het opbergen van schoonmaakspullen.

Technische ruimte:
Aparte ruimte met de opstelling groepenkast, verwarmingsinstallatie en de unit voor de mechanische ventilatie.

Badkamer:
Moderne badkamer welke in 2018 volledig is vernieuwd en voorzien van een ligbad, inloopdouche met glazen douchewand en een dubbele wastafel met bijpassend meubel en een grote spiegel met verlichting erboven en stopcontacten. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een houtlook tegelvloer voorzien van vloerverwarming/koeling.

Slaapkamers:

Slaapkamer 1:
Is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een pvc-vloer, stucwerk wanden-plafonds, grote raampartijen en een frans balkon.

Slaapkamer 2: (Kledingkamer/ walk-in closet):
Is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement en tevens voorzien van een pvc-vloer, stucwerk wanden-plafonds, grote raampartijen en volledig op maat gemaakte kledingkasten met meer dan voldoende opbergruimte.

Slaapkamer 3 (masterbedroom):
Royale masterbedroom van ca. 25m² en is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement en tevens voorzien van een pvc-vloer, stucwerk wanden-plafonds, grote raampartijen en volledig op maat gemaakte inbouw kledingkast met meer dan voldoende opbergruimte.

Woonkamer:
De woonkamer en keuken zijn op een speelse manier deels van elkaar gescheiden d.m.v. een halfhoge wand. In de woonkamer/eetkamer zijn 2 delen van het plafond voorzien van een spanplafond met led-inbouwspots. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is er middels een schuifpui toegang tot het zeer ruime balkon welke is gelegen op het zonnige zuidwesten.

Keuken:
De moderne open woonkeuken beschikt over een groot kook-/spoeleiland en een kastenwand met veel opbergmogelijkheden. Deze moderne witte keuken beschikt over een granieten werkblad, 4 pits inductie kooktoestel, vaatwasser, afzuigkap, mengkraan, kokend waterkraan (Quooker), groot formaat koelkast en vriezer , stoomoven, combi magnetron/oven en in 2024 nog voorzien van een nieuwe koffie automaat.

Balkon:
Dit appartement heeft de beschikking over een uitzonderlijk ruim balkon van ca. 40m². Het balkon is gelegen op het zuidwesten en heeft daardoor veel zonuren. Op 1 van de hoeken van het balkon is er d.m.v. glazen windschermen en een overkapping een wintertuin gecreëerd om een groot deel van het jaar comfortabel buiten te kunnen zitten. De vloer van het balkon is voorzien van Bankirai vlonderplanken. Vanaf dit balkon heeft u een fraai weids uitzicht over de omgeving.

Souterrain:
Dit object heeft de beschikking over een berging en 2 eigen parkeerplaatsen naast elkaar gelegen in de parkeergarage en dichtbij de lift en het trappenhuis. Naast de eigen parkeerplaatsen zijn er in de parkeerkelder ook voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers.

KENMERKEN:

• Het appartement is in 2018 geheel voorzien van nieuwe vloeren, strakke stucwerkwanden en plafonds, nieuwe badkamer en sanitair en zijn alle plinten, bedrading en stopcontacten en enkele lichtschakelaars van het KISS systeem in het gehele appartement vervangen.
• Het appartement beschikt over een definitief energielabel A.
• In het afgesloten souterrain (met elektrische rolpoort, op afstand bedienbaar) bevinden zich de 2 eigen parkeerplaatsen (zéér dicht bij de trap- en liftopgang) en de eigen berging, verder is hier ook een algemene fietsenberging aanwezig en ook een fietslift.
• De servicekosten (bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren) bedragen in 2024 ca. € 312,- per maand incl. de 2 parkeerplaatsen. De servicekosten zijn een bijdrage voor de gezamenlijke lasten zoals o.a. de opstalverzekering, onderhoud en energieverbruik van lift en algemene ruimten, reservering groot onderhoud etc.
• Het appartement biedt een schitterend wijds uitzicht vanaf het balkon als vanuit de slaapkamers.
• Het appartement beschikt over een uitzonderlijk groot balkon van ca. 40m² op het zuidwesten.
• Duurzame verwarming met aardwarmte.
• Vloerverwarming te regelen per vertrek.
• KISS elektra systeem (flexibel elektrasysteem met o.a. draadloos schakelsysteem).
• Het appartementencomplex wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve VVE.


ALGEMENE INFORMATIE:
• Het appartement is gelegen in de wijk Veldhoven-Dorp in de gemeente Veldhoven. Een zeer goede woonomgeving waarbij o.a. diverse winkels, scholen, horeca en andere openbare voorzieningen op loopafstand zijn gelegen. Veldhoven is gelegen grenzend aan het stedelijke gebied van Eindhoven maar ook aan de natuur en landerijen van de Kempen regio. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid.
• Het appartement is in 2009 gebouwd op degelijke wijze, met een optimaal isolatiepakket en met kwalitatief hoogwaardige materialen (o.a. kiep-/kantelramen en een centrale verwarmingsinstallatie op basis van aardwarmte, met zowel vloerverwarming als vloerkoeling welke op elke kamer afzonderlijk te regelen is.
• N.B. De maatvoering, gebruiksoppervlakten en inhoud van deze woning zijn bepaald door een professioneel bedrijf en zijn gebaseerd op de Meetinstructie en de NEN2580. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen eventuele fouten niet uitgesloten worden, door meetfouten, interpretatieverschillen of beperkingen bij het inmeten. Daarom adviseren wij u dringend - indien de maatvoering, oppervlakten en/of inhoud voor u belangrijk zijn en/of bepalend voor de prijs – dit aan ons kenbaar te maken en deze meetgegevens te controleren. Wij willen u daarbij uiteraard graag helpen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 489
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Penthouse Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 489
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Penthouse Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?