Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT
Stel je voor: een ruimtelijk huis dat meegroeit met je gezin, gelegen in het hart van Zeelst, waar elke dag voelt als thuiskomen. Dit is dé kans voor jonge gezinnen, groeiende families en starters die verlangen naar een plek waar comfort, gemak en sfeer samenkomen. Met een recent vernieuwde keuken en badkamer, vier slaapkamers en een fijne achtertuin, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. En dat op een locatie waar scholen, winkels en ontspanning binnen handbereik zijn. Welkom in jullie nieuwe thuis!

DE HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Volledig uitgebouwde tussenwoning met een zee aan ruimte en licht.
- Recent vernieuwde keuken en badkamer, klaar om jouw kook- en relaxmomenten naar een hoger niveau te tillen.
- Vier ruime slaapkamers, waarvan één perfect als thuiskantoor of speelkamer kan dienen.
- Gelegen in een gewilde buurt met alle nodige voorzieningen op loopafstand.
- Duurzaam wonen dankzij kunststof kozijnen, dubbele beglazing en een energielabel C.
- Snel te betrekken, zodat je niet lang hoeft te wachten op je droomhuis.
- Een heerlijke achtertuin met vrije achterom en een royale berging voor al je spullen.

WELKOM IN JULLIE NIEUWE THUIS
Loop met me mee door deze prachtige woning, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ruimte uitnodigt tot het maken van nieuwe herinneringen. De volledig uitgebouwde tussenwoning ademt een sfeer van warmte en gezelligheid, terwijl de praktische bijkeuken zorgt voor een opgeruimd huis waarin geleefd mag worden.

De recent vernieuwde keuken is een parel voor elke thuiskok. Met moderne apparatuur en een slimme indeling wordt koken hier een dagelijkse vreugde.

De vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. De strakke lijnen en het tijdloze design zorgen voor een modern uiterlijk.

Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen. De kamers zijn flexibel en kunnen meegroeien met je gezin. Of je nu een babykamer, tienerdomein of een rustige werkplek nodig hebt, hier kan het allemaal.

De locatie in Zeelst is simpelweg perfect. Scholen voor de kids, winkels voor de dagelijkse boodschappen, sportclubs voor de nodige beweging, speelvoorzieningen voor eindeloos vermaak, Maxima Medisch Centrum en ASML liggen allemaal binnen handbereik. 

Duurzaamheid is hier geen bijzaak. Met kunststof kozijnen, dubbele beglazing en een gunstig energielabel C woon je niet alleen comfortabel, maar ook bewust.

En dan de tuin op het noord westen, voorzien van een vrije achterom welke een gemakkelijke toegang biedt. De royale berging met genoeg ruimte voor fietsen, gereedschap en tuinmeubilair. 

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In deze volledig uitgebouwde tussenwoning geniet je van een recent vernieuwde keuken en badkamer, vier slaapkamers en een gewilde locatie in Zeelst. Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand met kunststof kozijnen, dubbele beglazing en energielabel C. De woning is snel beschikbaar, dus je kunt binnenkort al genieten van de fijne achtertuin met vrije achterom en royale berging.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonnige tuin of koken in die prachtige keuken? Dit is je kans om niet alleen een huis, maar een echt thuis te vinden. Een plek die meegroeit met je gezin, waar je vrienden en familie ontvangt en waar je elke dag met een glimlach wakker wordt. Wacht niet langer, want dit pareltje wacht op jou. Plan direct een bezichtiging in via onze website en zet de eerste stap naar jullie nieuwe begin. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 190

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 190

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij