Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN RUIMTELIJK HUIS VOOR HET MODERNE GEZIN

Ben je op zoek naar meer ruimte voor jou en je gezin? Dit huis in Campenhoef Oost is ideaal voor gezinnen met kinderen die behoefte hebben aan een eigen plek, voor tweepersoonshuishoudens die graag ruim wonen, en voor iedereen die de rust en ruimte van de natuur op prijs stelt. Met een grote achtertuin, vrijstaande ligging, inpandige garage en vijf slaapkamers biedt dit huis alle ruimte en comfort die je nodig hebt.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ
Een grote achtertuin op het zuidoosten, waar je van vroeg tot laat van de zon geniet.
De vrijheid van een vrijstaande woning met volop privacy.
Een inpandige garage die ruimte biedt voor je auto en meer.
Vijf slaapkamers, dus genoeg plek voor het hele gezin.
Gelegen in een rustige, bosrijke omgeving voor de natuurliefhebber.
14 zonnepanelen.
Zowel onder- als bovenverdieping deels voorzien van rolluiken

EEN THUIS WAAR JE JEZELF KUNT ZIJN

Dit huis in Campenhoef Oost is een plek waar je je direct thuis voelt. Met een energielabel A is het niet alleen comfortabel, maar ook nog eens energiezuinig. De woonoppervlakte van 144 m² geeft je alle ruimte, en met een perceel van 610 m² is er buiten ook genoeg te genieten. De tuin ligt op het zuidoosten, dus je kunt heerlijk in de zon zitten.

Binnen is de sfeer warm en uitnodigend. De woonkamer is ruim en licht, en met vijf slaapkamers heeft iedereen een eigen plek. De inpandige garage is een luxe: je auto staat altijd droog en je hebt extra opslagruimte. De omgeving is groen en rustig, maar met winkelcentrum de Heyhoef dichtbij heb je alle gemakken binnen handbereik. Het huis is volledig geïsoleerd, heeft stadsverwarming en je kunt parkeren op eigen terrein.

DE HIGHLIGHTS UITGEDIEPT

Dit huis in Campenhoef Oost is een uitkomst voor wie ruimte en comfort zoekt. De grote achtertuin biedt alle mogelijkheden voor ontspanning en spel. De vrijstaande ligging zorgt voor privacy en rust. De inpandige garage is praktisch en veelzijdig. De bosrijke omgeving nodigt uit tot ontspanning en activiteit in de natuur.

EEN RIJKDOM AAN RUIMTE EN RUST

Ontdek de perfecte balans tussen ruimtelijk wonen en het comfort van alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Dit huis in Campenhoef Oost is een droom voor gezinnen die op zoek zijn naar een upgrade in leefruimte en voor stellen die de rust van een natuurrijke omgeving willen combineren met het gemak van een goed geoutilleerd thuis.

EEN THUIS DAT JE MOET ERVAREN

Dit huis in Campenhoef Oost is niet alleen een plek om te wonen, het is een plek om te leven. De ruime opzet, de groene omgeving en de praktische voorzieningen maken het tot een thuis waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt groeien. Met een energielabel A ben je verzekerd van een duurzaam en comfortabel huis, en de woonoppervlakte van 144 m² biedt je alle ruimte die je nodig hebt. Het perceel van 610 m² geeft je de vrijheid om buiten te leven zoals jij dat wilt.

De tuin op het zuidoosten is een zonnige oase waar je ongestoord kunt genieten. De woonkamer is het kloppend hart van het huis, waar licht en ruimte samenkomen. De inpandige garage is een praktische toevoeging die het leven net wat makkelijker maakt. En met vijf slaapkamers heeft iedereen een eigen plek onder de zon.

De bosrijke omgeving biedt rust en ontspanning, terwijl winkelcentrum de Heyhoef voor alle gemakken zorgt. Het huis is volledig geïsoleerd, voorzien van stadsverwarming en met parkeren op eigen terrein heb je altijd plek voor je auto.

Ben je klaar om dit huis jouw thuis te maken? Neem dan de stap en plan een bezichtiging in. Dit huis staat klaar om jou en je gezin te verwelkomen. Wacht niet te lang, want huizen als deze zijn zeldzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 610
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 610
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg