Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een heerlijk rustig, doodlopend stukje van de kindvriendelijke woonstraat de Klokbeker, op korte afstand van het gezellige Heesche dorpscentrum bevindt zich op nummer 43 deze leuke vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage, eigen oprit en een op het zonnige zuidoosten georiënteerde achtertuin. De woning is in 1984 gerealiseerd, ligt op een mooi perceel van 250m² eigen grond, kijkt aan de voorzijde fijn weg en grenst met de achterzijde aan een fraai groenrijk (wandel)parkje met een groot speelveld voor kinderen. De Klokbeker 43 beschikt sinds eind 2022 over 10 zonnepanelen en is onder andere ingericht met een lichte L-vormige woonkamer, een gesloten keuken, drie prima formaat slaapkamers, een nette badkamer en een praktische 2e verdieping/bergzolder, waar eventueel een vierde (slaap)kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De ligging is zoals gezegd uitstekend; rustig, kindvriendelijk en door groen omgeven, op korte afstand van scholen, sportverenigingen en het bruisende dorpscentrum met haar vele winkels, supermarkten, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden. De ontsluiting richting snelwegen A50 en A59 is ook prima en door de aanwezigheid van een eigen oprit is er altijd parkeergelegenheid voorhanden.

Via de ruime oprit (ca. 3 meter breed en 11 meter lang) wordt de woning -door de aanwezige overkapping van ca. 5m²- droog betreden middels de entree/hal, waar zich de gemoderniseerde meterkast, de beklede trapopgang en de keurige toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanische afzuiging bevinden. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. Via een loopdeur komt men vanuit de entree/hal in de L-vormige woonkamer, die een mooie oppervlakte heeft van bijna 40m². Aan de voorzijde is zij ingericht met een comfortabele zithoek, terwijl de eethoek zich aan de achterzijde van de woning bevindt, met uitzicht op de achtertuin. In de woonkamer ligt een nette parketvloer en de wanden en het plafond zijn er afgewerkt met licht spuitwerk. Ruime raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer zorgen voor veel daglichttoetreding en maken deze ruimte extra aangenaam. De eethoek vormt de verbinding met de gesloten keuken, welke is ingericht met een L-vormig keukenblok inclusief boven- en onderkasten, diverse laderuimte en keukenapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast (2023), vriezer (2023) en 10 liter close-in boiler (2020). Vanuit de keuken is via een loopdeur de omsloten, privacy-biedende achtertuin bereikbaar, van waaruit de aangebouwde garage betreden kan worden. De garage heeft een oppervlakte van circa 20m² (3,00m¹ x 6,65m¹) en is onder andere ingericht met aansluitingen voor het witgoed, een radiator en een op afstand bedienbare segment garagedeur, die de garage met de oprit verbindt.

Op de 1e verdieping treffen we naast de overloop (met een kleine opslag-nis) drie prima formaat slaapkamers, een keurige badkamer en de (afsluitbare) trapopgang naar de 2e verdieping aan. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 15m² (exclusief twee extra bergruimten achter het knieschot), 9m² en 9m². De overloop en twee slaapkamers zijn afgewerkt met een pvc-vloer, terwijl slaapkamer 3 is voorzien van vloerbedekking. De wanden en plafonds van de overloop en slaapkamers zijn licht gespoten en de slaapkamers van 9m² beschikken over een hor en screen. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine, wandcloset en vaste wastafel met meubel en beschikt over elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Via een vaste trap is de open (berg)zolder bereikbaar, waar de cv-combiketel (Intergas Xtreme, 2022) opgesteld staat. De oppervlakte boven de 1,5 meter bedraagt er een kleine 10m², maar de totale oppervlakte bedraagt er bijna 40m². Momenteel biedt de 2e verdieping plaats aan het witgoed en ventilatiesysteem, doch middels enkele ingrepen zou de 2e verdieping ook deels ingericht kunnen worden met bijvoorbeeld een slaap- of werkkamer.

De ruime, op het zonnige zuidoosten gelegen privacy-biedende achtertuin, met een op de waterleiding aan te sluiten sproei-installatie, is zowel vanuit de keuken als de garage bereikbaar, heeft een oppervlakte van bijna 100m² (ca. 9,00m¹ breed en 8,50m¹ tot 11,75m¹ diep) en schurkt heerlijk tegen het fraaie (wandel)parkje en de daarachter gelegen sportvelden aan. Naast twee zonneterrassen is de achtertuin ingericht met een haag en borders met een keur aan struiken, planten en bodembedekkers. Ook een handig buitenkraantje ontbreekt niet.

De Klokbeker 43 heeft een gebruiksoppervlakte van circa 130m² (101m² woonoppervlakte en 29m² overige inpandige ruimte).
Naast dak-, muur- (november 2022), vloer- en glasisolatie (op 2 uitzetraampjes na) is de woning in december 2022 voorzien van 10 zonnepanelen en is er in 2022 een nieuwe cv-combiketel geplaatst. Hierdoor beschikt de woning dan ook over een keurig energielabel B.
Het buitenschilderwerk heeft in juli 2023 nog plaatsgevonden.
De woning is altijd goed onderhouden, maar dient gemoderniseerd te worden. In deze presentatie zijn daarom twee impressiefoto's opgenomen die laten zien welke (inrichting)mogelijkheden er zijn.
Verkoper zal het transport via PPH Notarissen te Oss laten verlopen (i.v.m. boedelafwikkeling).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 95
Garage opp 19.95
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 95
Garage opp 19.95
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars