Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR HET MODERNE GEZIN

Ontdek een thuis waar comfort en stijl samensmelten tot de perfecte leefomgeving voor jouw gezin. Dit juweel van een woning, gelegen in de hartelijke wijk PAX, is een waar paradijs voor gezinnen die snakken naar meer ruimte en luxe. Met een recente totaalrenovatie in 2022, biedt dit huis niet alleen een frisse en moderne uitstraling, maar ook een zee van ruimte met vier slaapkamers en twee badkamers. En voor de liefhebbers van ontspanning en fitness: de dubbele garage is omgetoverd tot een verwarmde mancave, die nu dient als jouw persoonlijke sportschool en relaxruimte. Mocht je dus deze garages gaan gebruiken voor andere doeleinden, check dan altijd de voorwaarde bij de gemeente Haarlemmermeer!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

- MANCAVE MET MEERWAARDE: Twee aan elkaar gekoppelde garages, nu in gebruik als jouw ultieme mancave en gym.

- ZONOVERGOTEN TUIN: Ontspan in de zuidwestelijke ligging van de tuin, waar de zon zorgt voor jouw dagelijkse dosis vitamine D. En voor wie wat schaduw verkiest, is er aan de achterzijde van de tuin een elektrisch zonnescherm geïnstalleerd.

- WARMTE EN COMFORT: Deze woning is uitgerust met HR++ glas, deels nieuwe kunststofkozijnen en vloerverwarming op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots en elektrische rolluiken. Daarnaast zijn er airconditioningunits geïnstalleerd in twee van de vier slaapkamers.

- ALLES VERNIEUWD IN 2022: Van de meterkast tot de keuken met AEG-apparatuur en de badkamer met regendouche en ligbad, geniet van de luxe van een huis waar alles splinternieuw is.

- RUIMTE IN OVERVLOED: Met vier slaapkamers en twee badkamers en apart toilet op begane grond is er genoeg plek voor iedereen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar elke hoek van het huis een verhaal vertelt. De geur van vers gezette koffie verwelkomt aan de bar in de gloednieuwe keuken, waar de ochtendzon door de ramen danst en de dag begroet. De ruime woonkamer nodigt uit tot gezellige filmavonden of het vieren van mijlpalen met dierbaren. De slaapkamers, elk met hun eigen karakter, bieden een persoonlijk toevluchtsoord waar dromen tot leven komen.

De mancave, jouw persoonlijke domein, is een meesterwerk op zich. Hier kun je ongestoord werken aan je fitnessdoelen of juist volledig ontspannen na een lange dag. De verwarmde ruimte is ook ideaal als thuiswerkplek, waar je je in alle rust kunt focussen. Mocht je dus deze garages gaan gebruiken voor andere doeleinden, check dan altijd de voorwaarde bij de gemeente Haarlemmermeer!

De tuin is een oase van rust, waar de zonsondergangen een spectaculair kleurenpalet aan de hemel toveren. Het is de perfecte plek voor zomerse barbecues of om simpelweg te genieten van de stilte en de natuur.

VERRASSINGEN DIE JE MOET ERVAREN

Laat je verrassen door de details die dit huis uniek maken. De slimme indeling, de kwalitatief hoogwaardige afwerking, en de doordachte extra's die het leven net dat beetje aangenamer maken. Dit huis is ontworpen met jouw comfort in gedachten.

De tuin op het zuidwesten biedt een heerlijke plek voor zon liefhebbers en tuinfeestjes en voor wie liever wat schaduw heeft, is aan de achterzijde van de tuin een elektrisch zonnescherm geplaatst. Door de renovatie uit 2022 voelt alles in dit huis aan als gloednieuw, klaar om jouw gezin te verwelkomen.

Voel, zie, en beleef dit huis zelf. Kom langs en laat je zintuigen het verhaal vertellen dat woorden niet kunnen vangen. Dit is jouw kans om het huis van je dromen te claimen. Wacht niet langer, neem contact op en zet de eerste stap naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Welkom thuis.

Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je nooit hoeft te zoeken naar een plekje voor je auto. Met de nabijgelegen R-Net bushalte richting Amsterdam en Haarlem heb je het openbaar vervoer binnen handbereik. Daarnaast bevindt het winkelcentrum Pax zich op korte loopafstand (wordt nu gerenoveerd), waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle benodigde voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 463

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 463

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer