Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Wanneer je op zoek bent naar een keurig onderhouden en centraal gelegen geschakelde woning, dan is een bezichtiging aan de Vredenoord 4 in Heiloo absoluut de moeite waard!

Zowel binnen als buiten geniet je hier van meer dan voldoende ruimte. Daarnaast heeft de woning een eigen ruime oprit welke toegang geeft tot de garage. De woning beschikt over een riante serre en een fraai aangelegde tuin aan het water; wat wil je nog meer?

Zodra je deze woning binnenloopt valt meteen op hoe licht het is, dit is mede dankzij de hoge ramen die veel daglicht binnenlaten. Deze prachtige woning heeft een tuin aan het water, en een rustige ligging in een kindvriendelijke buurt aan de rand van Heiloo, op korte afstand van het winkelcentrum. Mede dankzij de vier ruime slaapkamers en voldoende bergingsruimte is de woning ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen.

Nieuwsgierig of jij hier het gevoel van thuiskomen ervaart? Neem dan direct contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze makelaars.

Indeling

Je komt binnen via de ruime entree. Hier bevindt zich de meterkast, het toilet met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de ruime garage. Ook verleent de entree toegang tot de woonkamer, waar we starten met de rondleiding.

Woonkamer

De woonkamer is van een goed formaat en dankzij de schuifpui naar de serre profiteer je hier van een aangename lichtinval. Door het hoge plafond en het hoogteverschil tussen woon- en eetkamer voelt de ruimte super ruim aan. Er ligt een kurkvloer met vloerverwarming en de wanden zijn netjes afgewerkt en voorzien van lichte kleuren, waardoor je hier beschikt over een prima basis voor vele verschillende interieurstijlen. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote zithoek, waar je je na een lange dag eventjes kunt terugtrekken en kan genieten van het uitzicht op de tuin. 

Ook verleent de woonkamer toegang tot het kantoor. Deze ruimte kan je natuurlijk volledig naar eigen wens indelen.

Keuken

Aan de voorzijde van de woning vind je een eetkamer met aansluitend de zeer ruime en nette open keuken. Deze keuken is geplaatst in een L-opstelling, waardoor je beschikt over voldoende kast- en werkruimte. Daarnaast is de keuken uitgerust met een granieten werkblad en nodige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser (2018), koel/vriescombinatie, magnetron, separate oven en een inductie 5-pits kookplaat. Tevens is er voldoende ruimte om een gezellige eethoek te creëren. 

Ook in deze ruimte zijn grote ramen geplaatst, waardoor ook hier het licht prettig naar binnen valt.

Bovenverdieping

De woning heeft vier goed bemeten slaapkamers en is daardoor ideaal voor een gezin met (jonge) kinderen. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met een massief eikenhouten vloer en neutrale kleuren op de wanden. Daarnaast is de grote slaapkamer voorzien van een airco. 

Verder vind je op deze verdieping nog de ruime badkamer. De ruimte is verzorgd en van grond tot plafond betegeld. Daarnaast is de badkamer voorzien van een douche met stoomcabine, prachtig wastafelmeubel, toilet, urinoir, vloerverwarming en de witgoedaansluitingen. Spoel de dag van je af!

Op de tweede verdieping is een voorzolder en een extra kamer gesitueerd. Ook deze zijn, net als de andere vertrekken, netjes afgewerkt en voorzien van voldoende lichtinval die door de Velux dakramen (met rolhorren en zonwering) naar binnen strijkt. Heb jij al een idee hoe je de kamers gaat inrichten?

Buitenleven

De woning beschikt aan de achterkant over een ruime serre, ideaal want zo kun je het hele seizoen genieten van het buitenleven. Aan de voorzijde heb je uitzicht over de woonwijk en aan de achterzijde geniet je vanuit de serre van het uitzicht over de vijverpartij in de tuin. Verder is er een ruim terras achterin de tuin welke direct is gelegen aan het water. Zie jij jezelf hier al zitten?  

De diepe achtertuin is gelegen op het westen en is fraai aangelegd met een combinatie van betegeling, beplanting, vlonders, een vijver en voldoende bergruimte.  

Aan de voorzijde van de woning is de eigen oprit en extra ruime garage met elektrische roldeur alwaar voldoende ruimte voor auto en fietsen. Ook bevindt zich hier de cv-opstelling. 

Wonen in Heiloo

Wonen in Heiloo is werkelijk een genot! Heiloo is een van de groenste gemeentes van Nederland en strand, zee en duinen bevinden zich om de hoek. Als laatste noemen we nog het uitgebreide winkelaanbod en de uitstekende bereikbaarheid met onder andere een NS-station en ligging nabij snelweg A9. Verder is de woonwijk heel groen, kindvriendelijk en waterrijk. Directe ligging aan recreatiegebied "Zuiderneg". Winkelcentrum "Hoekstuk" en sportvoorzieningen Het Vennewater op loopafstand. Diverse scholen en kinderopvang in de nabijheid. 

Bijzonderheden

- Royale geschakelde villa met garage aan de Zuiderneg. 
- Bouwjaar: 1975
- Geheel v.v. kunststof kozijnen met HR++ glas, screens en horren, hardhouten binnendeuren, eikenhouten trap naar eerste verdieping en keralit gevelbekleding met isolatie. 
- Garage v.v. wateraansluiting en elektrische deur, opstelling CV-ketel (2018), meterkast (10 groepen + omvormer zonnepanelen).
- 17 zonnepanelen (geplaatst in 2018)

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 19-01-2033.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 695

Overige

Perceel oppervlakte 397

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 695

Overige

Perceel oppervlakte 397

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar