Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime twee-onder-één-kap woning!

Aan de Enterij 22 staat deze ruime twee-onder-één-kap woning, gebouwd in 1990 op een perceel van 236 m². De woning heeft 121 m² gebruiksoppervlakte en is verdeeld over drie woonlagen. Zodra je binnenkomt tref je de lichte woonkamer en open keuken aan met vrij uitzicht aan de voorzijde over het dorpspark. Vanuit de keuken stap je middels de openslaande deuren de royale achtertuin in, die is gelegen op het zuiden. Daarnaast beschik je op de begane grond nog over een bijkeuken, toilet en aangebouwde stenen berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel met meubel. Middels een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar zich nog eens twee slaapkamers bevinden, die tevens voorzien zijn van een dakkapel.

De kindvriendelijke woonomgeving en de zeer centrale ligging ten opzichte van winkels, scholen, dorpspark en sportaccommodaties maken het geheel compleet. De bossen, de duinen en het prachtige strand Castricum aan Zee zijn op fietsafstand.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar de woonkamer met open keuken aan de achterzijde, trapopgang, toilet met fontein, kast met opstelling/aansluiting cv-ketel, toegang naar de bijkeuken, berging en achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. toilet, ligbad met douche en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: middels vaste trap naar de voorzolder, twee (slaap)kamers met een dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte.

In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging en naast de woning een aangebouwde stenen berging.

Bijzonderheden - energielabel B; - uitbouw achterzijde 1998; - openslaande deuren begane grond met toegang naar de achtertuin; - achtertuin gelegen op het zuiden; - op de tweede verdieping een dakkapel (2022) aan de achterzijde over de volle breedte; - aangebouwde stenen berging naast de woning; - vrijstaande houten berging in de achtertuin; - vrij uitzicht aan de voorzijde; - parkeren op eigen terrein; - op loopafstand van diverse winkels, dorpspark, basisschool en sportverenigingen; - op fietsafstand van de heerlijke duinen en het prachtige strand; - NS-stations (Castricum en Heiloo) en diverse uitvalswegen richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 236

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 236

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland