Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een starters appartement met een ruime slaapkamer, dichtbij alles en toch in een rustige omgeving? Kom snel kijken bij dit leuke appartement. De woning is gelegen in een hofje waar u kunt genieten van de rust die deze groene omgeving biedt.

Indeling:
Ingang in de gemeenschappelijke tuin met daarin ook gelegen een gemeenschappelijke berging.
Toegang via de trap naar de tweede verdieping. Woonkamer met open keuken voorzien van enkele inbouwapparatuur, veel lichtinval door de grote ramen voorzien van kunststof kozijnen. Ook toegang tot een aparte bergruimte waarin ook de CV ketel en de wasmachine aansluiting.
Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet met fonteintje. Aan de achterkant is er een ruime slaapkamer en een aparte bergruimte waarin ook de CV ketel is gevestigd. Ook aan deze kant volledig voorzien van kunststof kozijnen dus goed geïsoleerd en weinig onderhoud te verwachten.

De ligging:
De woonwijk Kantershof ligt aan de rand van een natuur- en waterrijk gebied met de Bijlmerweide, het Diemerbos, de Gaasperplas en diverse recreatievoorzieningen in de directe omgeving. Ook de Amsterdamse Poort, Arena Boulevard liggen in de buurt. Het winkelcentrum Kraaiennest en de metrohalte zijn binnen 10 minuten te belopen. Diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10) zijn goed bereikbaar met zowel auto als het openbaar vervoer. De locatie biedt de voordelen van de stad maar is heerlijk rustig gelegen aan de rand van Amsterdam. Deze kant van Amsterdam is al sinds jaar en dag steeds populairder geworden, de diversiteit van haar inwoners maken het stadsdeel tot een bruisende buurt!

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 43,5m2;
- Goede ligging nabij bus, metro, uitvalswegen, scholen, parken en het winkelcentrum;
- Beschutte ligging aan een rustig hofje
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- De VVE is in oprichting en zal bestaan uit 3 appartementsrechten van het gebouw
- Energielabel B, kunststof kozijnen
- onder voorbehoud splitsing
- vaste projectnotaris
- parkeerplaats ook te koop
- gemeenschappelijke tuin en berging

Oplevering: in overleg.

Kom kijken en laat u verrassen door wat deze woning u te bieden heeft!
Bel ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 44.7
Inhoud woonhuis 146.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 115
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 44.7
Inhoud woonhuis 146.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 115
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RaySem Housing