Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: prachtige bouwkavel nabij Alkmaar – Bestemmingsplan Definitief

gedempte veert 4 Sint Pancras (A4955)

Op één van de meest idyllische locaties aan de Gedempte Veert presenteren wij met trots deze schitterende bouwkavel van maar liefst 581 m2 . Met een definitief bestemmingsplan biedt deze unieke kavel grenzeloze mogelijkheden om uw droom van een vrijstaande woning te verwezenlijken. Geniet van adembenemend uitzicht over de groenstrook, een garantie voor blijvende rust en schoonheid!
De Gedempte Veert geniet van een supercentrale ligging, slechts een korte fietsafstand verwijderd van het bruisende stadsleven van Alkmaar, het NS-station en het betoverende kustgebied.
Voor de gemeente Dijk en Waard de omgevingsvergunning kan behandelen, wordt het naastgelegen openbare gebied momenteel “bouwrijp” gemaakt. Dit houdt in dat er riolering, nutsvoorzieningen en tijdelijke bouwweg worden aangelegd. De gemeente is op dit moment bezig met de benodigde voorzieningen. De verwachting is dat de bouw op zijn vroegst 2025 kan starten.
Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Dijk en Waard. Hier kunt u ook het stedenbouwkundig beeldkwaliteitsplan downloaden voor een nog gedetailleerder inzicht. Het plan aan de Gedempte Veert omvat 76 bouwkavels, waarvan bijna allemaal een verlengstuk vormen van de diepe achtertuinen van woningen aan de Benedenweg



Voor verdere vragen of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact met ons op via de telefoon op 072-3033484. Deze unieke kans wacht op de verwezenlijking van uw droomhuis aan de Gedempte Veert!


-Grenzend aan de stad Alkmaar, een combinatie van landelijk wonen met de stad binnen handbereik.
-Mogelijkheid tot vissen, varen, zwemmen en schaatsen nabij
-Alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder Alkmaar centrum, scholen, winkel, sport en cultuur.
-Uitzonderlijke locatie met ruime kavel grootte
-U bent van harte welkom om de locatie ter plaatse te bezichtigen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 581

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 581

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Boss Makelaardij