Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In verband met de grote belangstelling zijn alle bezichtigingsblokken helaas vol gepland!!

Of je nu een echte levensgenieter bent of gewoon altijd al hebt gedroomd van vrijstaand wonen, graag nodigen wij jou uit om deze woning aan de Noordermeer in Zuidermeer eens van dichtbij te bekijken. Achter de deuren van deze ruime woning schuilt een unieke, karaktervolle woning met zoveel mogelijkheden! De woning heeft een royale leefruimte, grote gezellige woonkeuken, 3 nette slaapkamers waarvan 1 op de begane grond alsmede de badkamer. De enorme vrijstaande schuur (ca 97m2) biedt u ook tal van mogelijkheden. Overweeg je om wonen en werken te combineren? Geen probleem, de ruime schuur is groot genoeg en voorzien van verwarming. Ideaal!

Maar dat is nog niet alles... Wil je echt optimaal genieten, dan doe je dat in de buitenlucht. En waar kan dat nou beter dan in deze zeer grote en beeldschone achtertuin. 

Je hoort het al, wij zijn al verkocht. Neem snel contact op met onze makelaars voor een bezichtiging, wij weten zeker dat je hier nooit meer weg wilt!

Woonkamer
We begrijpen het best als je even sprakeloos bent als je deze woonkamer in stapt. Door de enorme ruimte en de zee van licht is het logisch dat je dit even op je in moet laten werken. De woonkamer is zeer royaal en heeft prachtig uitzicht op de tuin. De prachtige houten vloer, de witte wanden en het sfeervolle balkenplafond zorgen voor een romantische sfeer. De goedwerkende houtkachel maakt het extra behagelijk. Naast een zithoek is er plaats voor een speelhoek, een piano of juist een werkplek. Het past hier allemaal!

Keuken
De landelijke nieuwe keuken zal menig kookliefhebber enthousiast maken! Compleet en voorzien van alle luxe inbouwapparatuur zul je in deze keuken de meest lekkere gerechten gaan bereiden. Er is een 6 pits Smeg gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Verder is de keuken voorzien van een prachtig granieten aanrechtblad,bieden kasten voldoende ruimte voor alle boodschappen en keukengerei en het werkblad is zo ruim dat je hier geen ruimte tekort zult komen.

Vanuit hier heb je prachtig uitzicht over de tuin en de weilanden.

Slaapkamer
De eerste slaapkamer is op de begane grond te vinden en is lekker ruim en licht. Ook deze slaapkamer is voorzien van een houten vloer en lichte wanden. Er is een ruime ingebouwde kledingkast. 

Op de eerste verdieping zijn de andere twee slaapkamers  te vinden ook deze zijn lekker ruim en licht. Ze zijn allen netjes afgewerkt met lichte wanden en wederom een prachtige houten vloer. Wat een sfeer!

Badkamer
Ook de badkamer is op de begane grond te vinden. De badkamer is basic ingericht maar van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een wastafelmeubel, douchecabine en de witgoedaansluiting. 

Het toilet is separaat van de badkamer en ook net zoals de badkamer vanuit de hal te bereiken.

Tuin
Altijd al gedroomd van een tuin met verstrekkend uitzicht? Dan zit je hier perfect! De tuin is fraai en romantisch aangelegd met de mogelijkheid om diverse terrassen te creëren. De tuin staat vol met bloemen, fruitbomen en er ligt een prachtig gazon. Wat een heerlijke plek! Gezellig met alle familie en vrienden barbecueën,dat zul je hier zeker gaan beleven. En als je hier dan 's avonds aan een kopje koffie zit en je aan het genieten bent van het prachtige vrije uitzicht, knijp dan even in je arm en besef dat jouw droom daadwerkelijk is uitgekomen.

Last but not least moeten we de grote functionele schuur nog noemen. Deze is onderverdeeld in 3 compartimenten. Het eerste deel is een opslag/schuur met een vliering. Het tweede deel is een werkruimte voorzien van een infrarood verwarming. En het derde deel is omgebouwd tot een gezellige woonkamer met een gaskachel en ramen met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Deze laatste ruimte heeft iets weg van een chalet, heerlijk te gebruiken als hobbyruimte, yogaruimte of tal van andere bestemmingen.

Omgeving
Zuidermeer is een dorp en polder in de gemeente Koggenland. Het dorp heeft 480 inwoners.
Zuidermeer is gelegen ten zuidwesten van Wognum en noordwesten van Bobeldijk. Onder het dorp vallen formeel ook de buurtschappen Noordermeer en Baarsdorpermeer. 
Het dorp heeft een eigen basisschool, hoewel het dorp niet al te groot is. Naast de jaarlijkse kermis wordt om de vijf jaar een zeskamp gehouden. Hierbij wordt Zuidermeer in zessen verdeeld en wordt er twee dagen lang strijd gehouden om diverse prijzen. Er vinden onder andere een karrenoptocht, playbackshows en een sportdag plaats.

Bijzonderheden
Energielabel D, 18-12-2033

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 1090
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 1090
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

De nieuwste koopwoningen in Zuidermeer