Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HET HART VAN HOORN

Droom je van een ruimtelijk thuis in een levendige stad, maar hecht je ook waarde aan rust en privacy? Deze uitgebouwde woning in Hoorn, Risdam Zuid, biedt het allemaal. Perfect voor starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die een kindvriendelijke omgeving waarderen. Met de binnenstad, natuur en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale basis voor jouw nieuwe start. Ontdek de harmonie tussen stadsleven en serene woonplezier.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Royale uitgebouwde woonkamer met zeeën van licht en ruimte
- Vier ruime slaapkamers, met een optie voor een vijfde
- Praktische garage in de achtertuin voor je auto of hobby
- Gelegen in een rustige straat met een kindvriendelijk karakter
- Op steenworp afstand van alle stedelijke gemakken

Stap binnen in deze royale woning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. De uitgebouwde woonkamer nodigt uit tot eindeloze avonden met vrienden of knusse filmavonden met het gezin. De lichtinval danst speels door de ruimte en brengt elk seizoen tot leven binnen deze vier muren.

De keuken is een fijne grote ruimte met veel uitzicht. De vier slaapkamers zijn elk een canvas voor persoonlijke invulling, of het nu gaat om een rustgevende slaapkamer, een inspirerende werkplek of een speelparadijs voor de kinderen.

De garage in de achtertuin is een ware luxe. Een veilige haven voor je auto of een ruimte voor je passies, van klussen tot kunst. De tuin zelf is een groene oase waar de seizoenen zich van hun mooiste kant laten zien en waar kinderen veilig kunnen spelen.

De ligging van de woning is subliem. De rustige buurt ademt een sfeer van gemeenschap en veiligheid. Tegelijkertijd ligt de bruisende binnenstad van Hoorn op loop- en fietsafstand. Hier vind je cultuur, gezelligheid en een rijkdom aan winkels en horeca. Het nabijgelegen park biedt een natuurlijke adempauze, terwijl scholen, het winkelcentrum de Huesmolen en het treinstation allemaal binnen handbereik zijn.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN STAD EN THUIS
- Een uitgebouwde woonkamer die ruimte en licht ademt
- Vier tot vijf slaapkamers voor flexibiliteit en groei
- Een eigen garage voor comfort en gemak
- Rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt
- Alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Laat je zintuigen prikkelen door de geur van vers gezette koffie in de ochtendzon die de woonkamer vult. Voel de zachte bries in de tuin die fluistert over nieuwe herinneringen. Hoor het gelach van kinderen die veilig spelen in de buurt. Zie de zonsondergang die de hemel kleurt vanuit je slaapkamerraam. Proef de sfeer van een buurt waar buren vrienden worden.

Wacht niet langer en maak van dit huis jouw thuis. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Laat je leiden door de principes van wederkerigheid en consistentie; zodra je deze woning ziet, wil je niets anders meer. De deur staat open, stap binnen in jouw toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn