Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MELD JE VIA ONZE WEBSITE AAN VOOR HET OPEN HUIS VAN 9 MAART A.S. VAN 11:00 TOT 13:00 UUR & 13 MAART A.S. VAN 16:00 TOT 18:00 UUR.

VOORSPRONG OP ANDERE KIJKERS? BEKIJK VOORAF HET WONINGDOSSIER MET ALLE RELEVANTE INFORMATIE! MELD JE AAN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE WONINGSTUKKEN.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.


JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 MAART 2024 20:00 UUR

Je eigen (t)huis in Hoofddorp, vlak naast het ziekenhuis en op loopafstand van het Haarlemmermeerse Bos! Dit lichte studioappartement met ruim balkon heeft een mooie ligging op de eerste verdieping van appartementengebouw de Stadspoort. Voor het gebouw is parkeerplek voor je auto en je fiets kan in de gezamenlijke, afgesloten fietsenberging staan. Goed om te weten; het appartementengebouw heeft een lift waardoor trappenlopen tot het verleden behoort. Woon jij straks op Eiland 13 van Floriande?

Om de hoek is de halte van R-net waardoor je snel bij Schiphol, in Haarlem en Amsterdam bent. In het bos kun je heerlijk wandelen, joggen, sporten en op het strandje aan het water zitten. Stap op de fiets naar het centrum van Hoofddorp met vele winkels, restaurants, het theater, de bioscoop, vele restaurants en terrasjes waardoor een avondje uit binnen handbereik is. Met de fiets rij je door het prachtige landschap richting het strand van Zandvoort en Bloemendaal.


Indeling:
Appartementengebouw:
Het moderne appartementengebouw heeft een mooie, gezamenlijke entree met de brievenbussen, het bellentableau en de intercom. Vanuit de aansluitende hal ga je met de lift naar de eerste verdieping, maar de trap is een uitstekend alternatief.

Appartement:
Open de voordeur naar jouw nieuwe appartement en loop de keuken in, waar een lichte hoekopstelling net een stijlvol granieten aanrechtblad staat. De inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven en koel-/vriescombinatie zijn ingebouwd waardoor je al snel kunt starten met koken.

De woon-/slaapkamer is een goed in te delen leefruimte met meerdere vaste kasten, waardoor de rest van de ruimte goed ingedeeld kan worden met een groot bed, een bank en een tafel met stoelen. Door de grote ramen aan de zuidoostkant valt veel licht naar binnen en het aangrenzende balkon is een heerlijke plek om buiten te zitten.

In de verrassend ruime badkamer zie je een kwartronde douche met mooie douchekolom, een toilet, wastafelmeubel en een spiegel met verlichting. Dankzij de witte wandtegels en de glazen douchewand met deur oogt de badkamer heel ruimtelijk. Naast de badkamer bevindt zich een berging, met ruimte voor de wasapparatuur.

Bijzonderheden:
- Verwarming via een HR-ketel
- Houten kozijnen met isolerende beglazing
- Ruim balkon, te bereiken vanuit de woonkamer
- Gelijkvloers wonen dankzij de lift in het gebouw
- Gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerterrein voor de deur
- VvE bijdrage € 204,09 per maand
- Energielabel C
- Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 31
Inhoud woonhuis 109.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 31
Inhoud woonhuis 109.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar