Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.
Mogen wij even je aandacht? Dit ruime en moderne hoekappartement, gelegen op de eerste woonlaag van een galerijflat, heeft alles jij als starter of senior zoekt in een woning. 
Centraal gelegen in de wijk Overwhere Noord, biedt dit appartement een heerlijk uitzicht over groen en veel lichtinval. Met een nieuwe keuken, moderne badkamer en twee royale slaapkamers heeft deze woning heel veel te bieden. De wanden en vloeren zijn keurig netjes afgewerkt, waardoor jij alleen nog maar de verhuisdozen mag uitpakken en direct fijn kan wonen. 
Kortom, het perfecte appartement voor starters en senioren die houden van ruimte, licht en modern comfort. Grijp deze kans en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis!
Welkom
Het complex is uitgerust met een gesloten portiek en is voorzien van liften voor jouw gemak en comfort. Mis nooit een bezoeker met het geïnstalleerde intercomsysteem, wat verder bijdraagt aan de veiligheid van de woning.
Daarnaast herbergt dit appartement een eigen berging gelegen op de begane grond, ideaal voor extra opslag of voor het stallen van de fiets en het opbergen van spullen.
Wonen
De woonkamer is goed bemeten en heeft voldoende mogelijkheden om een comfortabele zit-en eethoek te plaatsen. De vloer is netjes doorgetrokken naar de andere vertrekken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime en zonnige balkon. 
Koken
De nagelnieuwe openkeuken is voorzien van de nieuwste apparatuur om al jouw kookavonturen tegemoet te komen. Zo kun je hier rekenen op een inductiekookplaat, afzuigkap, inbouw koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser.
Slapen
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, beide zijn lekker licht. De extra kamer dient ideaal voor een inloopkledingkamer of praktische thuiswerkplek, maar ook als extra slaapkamer voor de (klein)kinderen. Heb jij al een idee hoe de kamers eruit komen te zien?
Opfrissen
De badkamer is eveneens vernieuwd en voorzien van een douche, wastafel en de aansluiting voor het witgoed. 
Het vernieuwde separate toilet met fonteintje en de bergruimte/stookruimte zijn in de hal gelegen. Daarnaast is de woning aangesloten op stadsverwarming.
Buitenleven
De woning heeft woningbreed balkon met uitzicht op het groenrijke Overwhere Noord. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden zodat je optimaal kan genieten van de zonnestralen. 
Wonen in Purmerend
Welkom in Overwhere Noord, een heerlijke groene en ruim opgezette woonwijk, gelegen aan de rustige noordkant van Purmerend. Deze wijk is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een locatie waar rust, groen en ruimte centraal staan. Overwhere Noord is een kindvriendelijke wijk die tevens uitblinkt in bereikbaarheid. De ligging aan de noordkant van Purmerend maakt dat je binnen enkele minuten via de N244 op de A7 bent en ook het openbaar vervoer is hier uitstekend geregeld met een busverbinding, praktisch voor de deur en een treinstation op slechts 5 fietsminuten afstand. Daarnaast kun je de auto gratis parkeren voor de flat.
De wijk wordt verder gekenmerkt door tal van voorzieningen in de directe omgeving. Of je nou dagelijkse boodschappen wilt doen, behoefte hebt aan medische zorg of op zoek bent naar educatieve faciliteiten voor uw kinderen, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Denk hierbij aan een winkelcentrum, huisarts, basisonderwijs, tandarts en sportvoorzieningen. 
Bijzonderheden:
- Verkoop betreft een uitponding;
- Projectnotaris van toepassing;
- Energielabel C;
- Hoekappartement;
- Vernieuwde keuken;
- Vernieuwde badkamer en toilet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend