Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fijn wonen in Sint Maartensbrug!

Echt een heerlijke woning gelegen in een rustige woonwijk en rustig dorp. En toch onder de rook van Schagen waar alle voorzieningen zijn te vinden. Op nog geen 5 kilometer van het huis vind je het strand en de duinen.

De woning is gebouwd in de jaren zeventig welke staan van ruim en praktisch. De begane grond is uitgebouwd waardoor een ruime eetkeuken is ontstaan met een aparte bijkeuken. De plattegronden geven een goed beeld van de indeling. Toch een beschrijving hieronder: via de hal met meterkast en toegang tot het toilet kom je in de Z-vormige woonkamer. De zitkamer is straatgericht. De eetkeuken met trap naar de eerste verdieping is aan de achtertuinzijde te vinden. Via de dubbele deuren kom je in de achtertuin. De keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van inbouwapparatuur. De bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine en droger. Ook via de bijkeuken kun je naar de achtertuin.

Op de verdiepingen bevinden zich drie praktische ingedeeld slaapkamers met tussen de slaapkamers de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel.

Op de zolder zijn twee kamers te vinden waarvan 1 met dakkapel.

De achtertuin is op het Noorden georienteerd. Bij de achtergevel een schaduwrand maar achter in de tuin volop zon. Aan de berging is een overkapping gemaakt om ook bij minder weer buiten te kunnen zitten. De berging biedt plaats voor fietsen, tuinmeubels en -gereedschap.

Via de achterom kom je in de steeg met aansluiting op de omliggende straten.

De aanvaarding van de woning is half december, mogelijk eerder indien de door verkopers aangekochte woning eerder beschikbaar komt.

Kortom een fijn huis. Wil je komen kijken? Vraag dan je bezichtiging aan. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee op je goed te laten adviseren over je aankoop. Je vindt deze op Funda.nl of NVM.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in Sint Maartensbrug