Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN JOUW TOEKOMSTIGE FAMILIEPARADIJS

Ontdek een thuis waar comfort en rust samenkomen, perfect voor het dynamische gezinsleven. Dit ruime gezinshuis, met vier slaapkamers en twee badkamers, biedt alle ruimte voor jouw groeiende familie. De vrijstaande garage zorgt voor een zorgeloze opbergplek voor jouw voertuig en meer. Genesteld in een groene woonomgeving, biedt deze plek een serene ontsnapping uit de drukte van alledag. En met de leuke buurt als jouw nieuwe gemeenschap, voel je je direct opgenomen in een warme, vriendelijke sfeer.

HIGHLIGHTS VAN JOUW DROOMWONING

Ruimte in Overvloed: Een groot gezinshuis waar iedereen zijn eigen plekje vindt.
Slaap Zoet: Vier uitnodigende slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke expressie.
Verfrissend en Verkwikkend: Twee badkamers.
Veilig en Beschut: Een vrijstaande garage die niet alleen ruimte biedt voor jouw auto, maar ook voor jouw hobby's en opslag.
Natuurlijk Genieten: Een groene woonomgeving die de zintuigen prikkelt en rust biedt.
Gemeenschapsgevoel: Een leuke buurt waar saamhorigheid en gezelligheid vooropstaan.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. Dit gezinshuis ademt een sfeer van liefde en lachen, waar elke hoek een verhaal vertelt. De ruime woonkamer, met grote ramen die het zonlicht binnenlaten, vormt het hart van het huis. Hier verzamelt de familie zich voor filmavonden of gezellige spelletjesmarathons.

De keuken nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het bakken van koekjes op een regenachtige zondagmiddag. De geur van versgebakken lekkernijen vult de ruimte en creëert herinneringen voor het leven.

Elke slaapkamer heeft zijn eigen karakter, met genoeg ruimte voor zowel rust als creativiteit. De master bedroom biedt een plek voor ouders om zich terug te trekken en te genieten van een welverdiende pauze. De kinderkamers, veilige havens voor dromen en spel, zijn de perfecte achtergrond voor de ontwikkeling van jouw kleintjes.

De woning telt 2 badkamers, één met een bad en de ander met een douche. Ideaal voor de grote gezinnen, waar het iedere ochtend een stuk rustiger zal zijn tijdens de ochtendspits. 

De vrijstaande garage is een droom voor elke hobbyist of verzamelaar. Een veilige plek voor jouw auto, fietsen of gereedschap, en met genoeg ruimte voor een werkbank of fitnessapparatuur.

De tuin rondom het huis is een groene oase, waar je kunt genieten van de zachte bries en het gezang van vogels. Het is de ideale plek voor zomerse barbecues, kinderspelletjes of simpelweg ontspannen met een goed boek.

De buurt verwelkomt je met open armen. Hier vind je een gemeenschap die waarde hecht aan verbondenheid en waar de kinderen veilig op straat kunnen spelen. Hier voel je je al snel thuis. 

Voel je de warmte van dit huis al om je heen? Zie je jezelf al ontspannen in de tuin of lachen met de buren? Wacht dan niet langer. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Jouw toekomstige herinneringen beginnen hier. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 482

Overige

Perceel oppervlakte 202
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 482

Overige

Perceel oppervlakte 202
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend