Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE JACQUES VELDMANBUURT

Droom jij van een eigen plek onder de zon, waar het stadsleven en rust harmonieus samensmelten? Dit juweeltje in de Jacques Veldmanbuurt is dé kans voor starters om te genieten van een zorgeloze start. Met een riant dakterras waar de zon jouw dagelijkse gast is, winkelgemak om de hoek en de stadse dynamiek binnen handbereik, is dit appartement een parel in de hoofdstad. En dat alles met de financiële zekerheid van eeuwigdurend afgekochte erfpacht. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

- RIANT DAKTERRAS: Jouw privé buitenruimte in de lucht, perfect voor zwoele zomeravonden en frisse ochtendkoffies.
- WINKELCENTRUM SIERPLEIN: Een diversiteit aan winkels op slechts een steenworp afstand voor al jouw dagelijkse benodigdheden.
- OV-CONNECTIES: Met tram en trein binnen loopafstand ben je altijd snel waar je moet zijn, of dat nu je werk is of een avondje uit in de stad.
- NABIJ SLOTERPLAS* Voor de natuurliefhebbers en sportievelingen, de Sloterplas biedt recreatie en ontspanning vlak bij huis.
- ERFPACHTCANON EEUWIGDUREND AFGEKOCHT: Een zorg minder voor jouw portemonnee en een plus voor de waarde van je woning.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement, waar elke vierkante meter zorgvuldig is ontworpen om jouw comfort te maximaliseren. Met een woonoppervlakte van 74 m² biedt dit appartement een ruime woonkamer waar de ochtendzon door de grote ramen naar binnen danst. De balkonligging op het zuidoosten nodigt uit om elk zonnestraaltje mee te pikken, terwijl je geniet van je ontbijt of een goed boek.

De twee slaapkamers zijn jouw canvas om te schilderen met persoonlijke stijl en comfort. Of je nu een serene slaapkamer wilt creëren of een energieke werkruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. De keuken, jouw culinaire speelveld, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om te experimenteren met nieuwe recepten of om vrienden te entertainen.

EEN LEVEN VOL GEMAK EN PLEZIER

Het leven in de Jacques Veldmanbuurt is een symfonie van gemak en plezier. Met het winkelcentrum Sierplein op loopafstand, kun je spontaan besluiten om een ingrediënt te halen voor je avondmaal of om jezelf te trakteren op een impulsieve aankoop. De nabijheid van de Sloterplas biedt een natuurlijke oase voor een ochtendjogging of een ontspannen wandeling na een drukke dag.

DE PERFECTE START VOOR STARTERS

Dit appartement is niet zomaar een stap in de woningmarkt, het is een sprong naar een leven vol beloftes. Met de erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht, is dit een slimme investering die rust en zekerheid biedt. En met de uitstekende OV-verbindingen ben je altijd verbonden met het bruisende hart van de stad.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord