Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN HET HART VAN OOSTPOORT – EEN THUIS DAT JE VERWACHTINGEN OVERTREFT

Stel je voor: een plek waar het stadsleven en rust naadloos samenvloeien, waar comfort en gemak hand in hand gaan. Dit appartement in Oostpoort is een parel voor senioren die van gemak houden, jonge gezinnen die ruimte en veiligheid zoeken, en stedelingen die de bruisende stad niet willen missen. Met een ruim terras, een praktische indeling en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale setting voor jouw volgende hoofdstuk.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

- VRIJ UITZICHT: Geniet van een onbelemmerde blik op de levendige omgeving.
- ALLES BINNEN HANDBEREIK: Met de lift sta je zo in de Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen.
- EIGEN PARKEERPLEK: Nooit meer zoeken naar een plekje. Jouw auto staat veilig in de garage en de lift brengt je rechtstreeks vanaf de garage naar je appartement.
- BERGING: Een ruime verlichte berging met aansluiting op de fiets lift.
- LICHT EN RUIMTE: Een goed ingedeelde woonkamer met veel licht en twee ruime slaapkamers.
- BUITENLEVEN IN DE STAD: Een ruim balkon met twee grote openslaande deuren, een mooi uitzicht en veel privacy
- GROENE BINNENTUIN Een groene binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik met bankjes en zitjes en een Jeu de Boulesbaan.
- DRIE PARKEN Oostpoort ligt tussen Park Frankendael, het Oosterpark en het Flevopark.
- BEREIKBAARHEID Trams stoppen praktisch voor de deur en het Muiderpoortstation is op enkele minuten loopafstand
- ERFPACHT. Eeuwig afgekocht voor het appartement.
- OOSTPOORT, DE PLEK OM TE ZIJN: Alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief zwembad en sportschool.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in dit moderne appartement en voel direct de warme sfeer die de ruime, lichte woonkamer uitstraalt. Met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te genieten. De twee slaapkamers zijn jouw oase van rust, waar je je terugtrekt na een lange dag.

Het energielabel A verzekert je van een duurzaam thuis waar slim omgegaan wordt met energie. Dit is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en geven het appartement een open en uitnodigende sfeer.

De keuken is het hart van het huis, waar je de heerlijkste gerechten bereidt terwijl je uitkijkt over de levendige buurt. Het ruime terras nodigt uit tot lange zomeravonden met vrienden of een rustig moment voor jezelf met een kopje koffie in de ochtendzon.

Oostpoort is een buurt die leeft. Hier vind je alles wat je nodig hebt: van de dagelijkse boodschappen tot ontspanning in het zwembad of de sportschool. En anders wel in één van de vele restaurantjes of op de terrassen aan het water. Allemaal op loopafstand. Het is een plek waar jong en oud samenkomen, waar de stadse dynamiek voelbaar is en waar je toch de rust vindt die je thuis zoekt.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek het ultieme woongenot in Oostpoort met dit appartement dat uitblinkt in comfort en gemak. Het vrije uitzicht geeft je een gevoel van ruimte, terwijl de lift je direct naar de supermarkt brengt. Jouw auto staat altijd klaar op je eigen parkeerplek in de kelder. De berging biedt extra ruimte. De woonkamer baadt in het licht en de twee slaapkamers zijn ruim en rustgevend. Het ruime terras is een verlengstuk van je woonkamer. Oostpoort zelf biedt alle voorzieningen die je je maar kunt wensen, van winkels tot recreatie.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op dat ruime terras? Dit appartement in Oostpoort is meer dan een thuis; het is een levensstijl. Een plek waar je geniet van de stad, zonder in te leveren op comfort en rust. Ben je klaar om deze stap te zetten? Neem dan snel contact op en ervaar zelf de magie van dit unieke appartement. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een huis dat je leven elke dag een beetje mooier maakt?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 359

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 359

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum