Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Een dubbele bovenwoning met een ruim balkon én een zeer ruim dakterras midden in de Pijp? Je leest het goed, want vanaf vandaag kun jij kennismaken met deze fijne stek die ruimte biedt voor het hele gezin! Nieuwsgierig geworden naar de indeling? Lees hieronder dan nog even verder.

De entree op de begane grond waar je tevens de brievenbussen vindt, is ingericht met een vaste trap die je naar de derde verdieping brengt. Hier kom je binnen in de hal, gevolgd door een ruim woon- en eetgedeelte met de open keuken en één slaapkamer. De tweede verdieping kent een drietal ruime slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trap heb je toegang tot een zeer ruim dakterras.

Nieuwsgierig of de Van Woustraat 189III binnenkort van jou zou kunnen zijn? Plan dan een bezichtiging met één van onze makelaars en kom de woning met eigen ogen bekijken. 

Indeling

Woonkamer
Vanuit de hal stap je binnen in de woonkamer. Een fijne hoeveelheid daglicht strijkt in de ruimte neer en daarnaast zijn de wanden afgewerkt in een lichte kleur en in combinatie met de houten vloer geniet je hier van een goede basis waarin je met verschillende interieurstijlen prima uit de voeten kunt. 

De aansluitende eetkamer biedt ruimte voor een eettafel waaraan je lekker lang kunt tafelen. 

Keuken
Vervolgens lopen we verder naar de keuken. Ook deze kent goede afmetingen, is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van het nodige kookcomfort, te noemen een 6 pits gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser en een oven. Het aanrecht in de keuken is 10 centimeter hoger en dieper dan gebruikelijk.

Het fijne van de open verbinding met de woonkamer is dat je tijdens het koken even goed in contact blijft met je gasten. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot het balkon.

Slaapkamer en badkamer
In de woning zijn maar liefst vier slaapkamers gesitueerd waarvan één op de derde woonlaag en de andere drie op de vierde woonlaag. De kamers zijn ieder van goed formaat, lekker licht en bieden voldoende ruimte om een tweepersoonsbed en een linnenkast neer te zetten. Hier zul je uitgerust ontwaken. 

En dan is er nog de badkamer, dé plek waar je echt even tot rust kunt komen. De ruimte is deels betegeld en heeft een frisse, moderne uitstraling. De indeling bestaat uit een wastafelmeubel, vrijstaand ligbad, inloopdouche en een toilet. Daarnaast is op de derde verdieping ook een separate toilet gesitueerd.

Op de vierde verdieping is er een aparte ruimte voor de wasmachine en de CV ketel.

Balkon
Vanuit de keuken en één van de slaapkamers tref je het woningbrede balkon op het oosten waar je voldoende plek vindt om een gezellig zitje neer te zetten. Daarnaast is er ook nog een zeer ruim dakterras waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten.

Omgeving
Dit fijne appartement is gelegen op het brede stuk van de van Woustraat. Hier vind je een diversiteit aan restaurants, cafés, winkels en musea. Verder kun je terecht op het Marie Heinekenplein met zo’n beetje de zonnigste terrassen van heel Amsterdam!

Voor een stukje groen en recreatie vind je het Sarphatipark om de hoek, hier kun je een heerlijke wandeling maken of in de zomermaanden lekker picknicken. De boodschappen doe je bij de supermarkt om de hoek of op de alom bekende Albert Cuypmarkt. 

Bijzonderheden
- Erfpacht afgekocht tot 2070!
- Zeer ruim dakterras met loungeset
- Balkon op het oosten
- Servicekosten €154

De woning heeft een definitief energielabel, te weten D. Dit verloopt op 27-02-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 509

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 509

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum