Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET HART VAN AMSTERDAM NOORD

Stel je voor: een ruimtelijk gezinshuis waar licht en comfort samenkomen, perfect voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens, of families die snakken naar meer ruimte. Dit is een thuis waar de stadse voorzieningen binnen handbereik zijn, maar waar je ook in alle rust kunt genieten van je eigen zonnige achtertuin. Een plek waar duurzaamheid, ruimte en gemak elkaar ontmoeten. Klinkt dit als jouw ideale thuis? Lees dan snel verder!

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Een royale uitbouw op de begane grond zorgt voor een ruime en lichte woonkamer; het kloppende hart van het huis.
- Geniet van de zon in de heerlijke achtertuin op het zuidoosten.
- Vier goed bemeten slaapkamers bieden ruimte en privacy voor het hele gezin.
- Financiële zekerheid met de afgekochte erfpachtcanon tot en met 30-11-2059.
- De optie tot het kopen van een (afgesloten) parkeerplaats direct om de hoek.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
De ruime woonkamer, verrijkt door de royale uitbouw, biedt een zee aan licht en ruimte. Hier kun je ongestoord spelen met de kinderen, genieten van een goed boek of samen met vrienden en familie dineren. De tuindeuren openen naar een zonnige achtertuin, waar de geur van vers gezette koffie zich vermengt met de ochtenddauw. Dit is de plek waar je in alle rust je dag begint of afsluit met een glas wijn onder de sterrenhemel.

De vier slaapkamers zijn stuk voor stuk een oase van rust. Elke kamer biedt genoeg ruimte voor een bed, bureau en kledingkast, waardoor iedereen zijn eigen plekje heeft. Vanuit de slaapkamer op de zolderverdieping is er middels een vaste trap tevens toegang tot een ruime zolder; ideaal voor alle spullen die je niet dagelijks nodig hebt. En voor wie waarde hecht aan gemak: de mogelijkheid tot het kopen van een eigen parkeerplaats maakt dat je altijd je auto kwijt kunt.

Met een energielabel A is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook nog eens bijzonder energiezuinig. De woonoppervlakte van 149 m² en het perceeloppervlak van 139 m² zorgen ervoor dat je nooit ruimte tekort komt. De tuin op het zuidoosten is voorzien van een vrijstaande berging en is een verlengstuk van je woonkamer en biedt voldoende plek voor zowel een loungeset als een speelplek voor de kinderen.

HET LEVEN IN DE WATERLANDPLEINBUURT
De Waterlandpleinbuurt is een levendige en gezellige buurt in Amsterdam Noord. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Het winkelcentrum 'Waterlandplein' is het kloppende hart van de buurt met een divers aanbod aan winkels. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn of Aldi, en voor vers brood en ambachtelijk vlees zijn er lokale bakkertjes en slagers.

Op enkele minuten loopafstand ligt Landelijk Noord, waar je kunt genieten van de natuur. Fiets of wandel naar 'Landmarkt' voor gezonde, verse en biologische voedingswaren. En heb je zin in een dagje shoppen of een avondje uit? Dan is winkelcentrum 'Boven 't Y' snel te bereiken, met een scala aan kledingwinkels, restaurants en gezellige terrassen.

De bereikbaarheid is uitstekend. Bus 37 stopt praktisch voor de deur en brengt je naar Station Noord of het Amstelstation. Via Station Noord ben je met de Noord-Zuid lijn zo aan de andere kant van de stad. En met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de pont naar Centraal Station en het centrum. Met de auto? De A-10 is slechts enkele minuten rijden.

Ontdek dit ruime gezinshuis in Amsterdam Noord, waar een uitbouw op de begane grond zorgt voor een lichte woonkamer. De zonnige achtertuin op het zuidoosten nodigt uit tot ontspannen momenten. Met vier ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. De erfpachtcanon is afgekocht tot 30-11-2059, wat zorgt voor financiële rust. En de optie voor een eigen parkeerplaats maakt dit huis compleet. Energielabel A, een woonoppervlakte van 149 m² en een perceel van 139 m² maken dit huis tot een duurzame en ruime keuze voor jou en je gezin.

Voel de warmte van de zon op je huid in de achtertuin, hoor het gelach van kinderen in de ruime woonkamer, proef de verse kruiden uit je eigen keuken, zie het licht dansen op de muren bij zonsopgang en adem de frisse lucht in van het nabijgelegen Landelijk Noord. Dit huis in de Waterlandpleinbuurt is een ervaring voor al je zintuigen.

Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Neem dan nu de stap en plan een bezichtiging. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je herinneringen bouwt, waar je groeit en waar je elke dag opnieuw verliefd op wordt. Wacht niet langer, jouw toekomst begint hier.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord