Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime gezinswoning met diepe achtertuin, op het noordoosten gelegen. Aan de achterzijde vrij gelegen aan plantsoen, om de hoek van het Bad Vilbelpark. Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in een kindvriendelijke wijk. Alle voorzieningen, zoals winkelcentrum het Holleblok, scholen, het Gooimeer en openbaar vervoer op loopafstand.

Indeling:

Begane grond: entree met garderobe en meterkast, ruime woon/eetkamer met airconditioning, riante trapkast en een moderne open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, koelkast, en inductie-kookplaat. In het midden van de woning hal met de opgang naar de verdieping en toilet met fontein.

Eerste verdieping: Overloop met ruime bergkast, grote slaapkamer aan de voorzijde met airconditioning, tweede slaapkamer en een derde slaapkamer aan de achterzijde van het woonhuis. Moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, design radiator, hangend toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger;

Tweede verdieping: Voorzien van een volledige opbouw, overloop met c.v.-ketel (2016) en twee slaapkamers, bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: achtertuin, gelegen op het noordoosten, met achterom, grenzend aan gemeenteplantsoen. Vrijstaande houten buitenberging.

Een fijne gezinswoning op een rustige kindvriendelijke locatie! Zeker een bezichtiging waard.

Voorts: Bouwjaar: 1981, woonoppervlakte: 120 m2, perceeloppervlakte: 166 m2.

Aanvaarding: In overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Straaten ERA Makelaardij