Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Driekamer appartement op de 8ste etage met uitzicht over Slotermeer, met garage, geen inkijk van de buren en regelmatig mooie zonsondergangen! Aan de voorkant is de Westertoren duidelijk te zien.
Voorzien van aparte douche, toilet, keuken en een 2tal diepe opbergkasten. Appartement is in 2010 opgeknapt, de doucheruimte en toilet zijn in 2012 gerenoveerd. Keuken stamt uit 1994. De boiler is in 2016 geïnstalleerd.
Vlak bij markten en winkels op Plein 40-45. Goede openbaarvervoer verbindingen naar Bos en Lommer, Amsterdan Centrum en op de fiets is Station Sloterdijk zeer dichtbij. Met de auto makkelijk via N200, A5 of A10 de stad te verlaten.
Alle kozijnen voor en achter zijn van kunststof, voor is al het glas HR++ en achter is het glas HR+ of gewoon dubbelglas. Appartement is voorzien van mechanische ventilatie (afzuiging).
Verwarming door middel van blokverwarming, waarbij de verwarmingbuizen een industriële look aan de woning geven, ze zijn in de jaren 50 met de hand gebogen en gelast. Heetwater voor keuken en douche via een boiler.
Op begane grond een ruime box voor fietsen of andere spullen.
Verkoop bij sterke voorkeur inclusief zelfstandige garage die is voorzien van elektrische deur met extra slot en is voorzien van elektra, water en verwarming. Ideaal om auto of motor veilig in te parkeren. Er zijn 2 bevestigingsogen op de vloer aanwezig om scooter of motor aan vast te ketenen als extra beveiliging. Garage mag alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden, geen zakelijk gebruik.
Appartement heeft wel wat arbeid nodig, meeste kamers hebben alleen gaatjes vullen en een verfje nodig, keuken is wel aan renovatie toe, waarbij gelijk kan worden overgeschakeld naar koken op elektra en zo de woning gasloos te maken. Om appartement naar een hoger energielabel te brengen dienen alle plafonds te worden geïsoleerd.
Appartement en garage zijn onderdeel van een VVE, de maandelijkse service kosten voor het appartement bedragen in 2024: € 254,74 plus stookkosten voorschot van € 248,89 per maand.
Voor de garage zijn de servicekosten: € 80,79 plus stookkosten voorschot van€ 9,- per maand.
Binnen de servicekosten van de VVE zit een opstal verzekering.
Energielabel E
Kamer hoogtes: 2,68m
Erfpacht is afgekocht en is nu volledig eigendom.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl