Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN PURMER-NOORD

Droom je van een plek waar je kinderen veilig op straat kunnen spelen, waar ruimte en comfort samenkomen en waar elke dag voelt als thuiskomen? Deze moderne en ruime gezinswoning in Purmer-Noord is een parel voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar dat beetje extra. Met een fonkelnieuwe keuken, vier volwaardige slaapkamers en een diepe achtertuin met overkapping, biedt dit huis alles wat je hartje begeert. En dat alles op eigen grond, in een buurt die rust en speelplezier ademt.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Modern Wonen: Een eigentijdse gezinswoning waar je zonder klussen direct in kunt.
Culinaire Hoogstandjes: Gloednieuwe keuken met kookeiland en topapparatuur.
Kinderparadijs: Gelegen aan een autoluwe straat, waar kinderen koning zijn.
Ruimte voor Iedereen: Vier slaapkamers betekent ruimte voor het hele gezin.
Buitenleven: Geniet van de diepe achtertuin met sfeervolle overkapping.
Stevige Basis: Gelegen op eigen grond, dus geen erfpachtzorgen.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in deze lichtovergoten woning en voel meteen de warme sfeer die de ruime woonkamer uitstraalt. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die elk hoekje van de kamer bereikt. De woonoppervlakte van 106 m2 is slim ingedeeld, waardoor je als gezin samen kunt zijn zonder in te leveren op persoonlijke ruimte.

De keuken is het kloppende hart van het huis. In 2021 volledig vernieuwd, met een kookeiland waar je aan kunt schuiven terwijl de inductiekookplaat, de Quooker, de ruime koelkast, vriezer en combi oven je uitnodigen om culinaire hoogstandjes te creëren. Hier proef je de liefde voor koken en genieten.

De kinderen hebben alle ruimte om te spelen in de autoluwe straat, waar de buurt samenkomt en vriendschappen voor het leven worden gesmeed. De vier slaapkamers zijn elk een eigen domein, waar dromen geboren worden en waar iedereen zijn eigen plekje vindt.

De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is een oase van rust. Met de diepte van het perceel geniet je van de ochtendzon tot de late uurtjes. De overkapping biedt een heerlijke plek voor lange zomeravonden en gezellige barbecues, terwijl de kinderen nog even uitrazen voor het slapengaan.

De woning ademt duurzaamheid met zijn energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De nette badkamer, voorzien van een douche, een tweede toilet en een wastafel, is een frisse ruimte waar je de dag energiek begint of juist ontspannen afsluit.

DE PERFECTE MIX VAN COMFORT EN STIJL

Deze woning is een toonbeeld van hoe comfort en stijl hand in hand kunnen gaan. Met een perceeloppervlakte van 135 m2 is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien. De nieuwe keuken uit 2021 met zijn eiland en moderne apparatuur is een droom voor elke hobbykok. De woning staat stevig op eigen grond, wat een gevoel van zekerheid en vrijheid geeft.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek deze moderne gezinswoning in Purmer-Noord, een veilige haven voor jou en je gezin. De nieuwe keuken met kookeiland en luxe apparatuur nodigt uit tot gezellige etentjes en familiebijeenkomsten. De autoluwe straat waar de woning aan ligt, is een speelparadijs voor je kinderen. Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen. De diepe achtertuin met overkapping is perfect voor zomerse dagen en avonden. En het beste van alles? Dit alles is gebouwd op eigen grond. Een plek waar je je direct thuis voelt en waar je nog jarenlang van zult genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend