Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS OP DE AKKER 20
Droom jij van een eigen plek onder de zon, waar je met liefde een thuis creëert? In de bruisende wijk Rozeboom staat een parel van een woning te wachten op starters, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Hier combineer je het gemak van nabije voorzieningen met de charme van een kindvriendelijke buurt. De royale tuin op het zuiden en de mogelijkheid om het huis geheel naar eigen smaak vorm te geven, maken dit de ideale start van jouw woonavontuur. Voeg daar een binnendoor bereikbare garage en de potentie voor extra woonoppervlak op zolder aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor jouw droomhuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Kindvriendelijke woonwijk Rozeboom: Veilig spelen en vriendjes maken om de hoek.
- Een canvas voor jouw dromen: Richt dit huis in naar jouw smaak en stijl.
- Zonovergoten tuinplezier: Geniet van lange zomeravonden in de tuin op het zuiden.
- Garage met directe toegang: Nooit meer in de regen naar je auto of fiets.
- Extra ruimte boven: Creëer met gemak een extra slaap- of werkkamer op zolder.

EEN THUIS WAAR JE HART VOL VAN ZAL ZIJN
Stap binnen in een wereld waar je fantasie de vrije loop kan nemen. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot gezellige avonden en ontspannen ochtenden. De keuken, het hart van het huis, wacht op jouw culinaire hoogstandjes en de geur van versgebakken brood. De slaapkamers fluisteren verhalen van rust en geborgenheid, terwijl de zolder schreeuwt om jouw creatieve touch.

De tuin is een groen canvas waar kinderlachjes en vogelzang een symfonie vormen. Hier plant je bloemen, kweek je kruiden of geniet je simpelweg van de zon op je gezicht. De garage, een zeldzame luxe, biedt ruimte voor je auto, fietsen en de schatten van menig hobbyist.

EEN SOLIDE BASIS MET HEIMSTADEN
Bij deze woning van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Met de projectnotaris van toepassing, begin je met een gerust hart aan jouw nieuwe hoofdstuk.

DE ESSENTIE IN 100 WOORDEN
In de kindvriendelijke wijk Rozeboom vind je een thuis dat wacht op jouw persoonlijke touch. De ruime tuin op het zuiden is een paradijs voor zowel tuinliefhebbers als zonneaanbidders. De garage, met directe toegang tot het huis, biedt comfort en gemak. En de zolder? Die biedt ongekende mogelijkheden om je woonoppervlak uit te breiden. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je jouw toekomst kunt vormgeven, omringd door de warmte van de buurt en de zekerheid van Heimstaden.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of de zolder omtoveren tot jouw persoonlijke paleis? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Jouw toekomst in Rozeboom begint vandaag!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 201

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 201

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn