Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maximal nr. 246: een luxe woning gelegen op Europarcs Enkhuizerstrand, op loopafstand van het strand.

Dit vakantiehuis is zeer goed onderhouden en werd nieuw opgeleverd in 2021. Met een oppervlakte van 70 m² en een eigen perceel van 322 m² biedt het voldoende ruimte en privacy.

Het huis is gelijkvloers en uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor het gasvrij is.

Het vakantiehuis bevindt zich op de derde rij van het IJsselmeer, waardoor u vanuit het huis en de tuin een prachtig uitzicht heeft over het water. Dankzij de grote ramen, voorzien van dubbel glas, valt er veel natuurlijk licht naar binnen.

Deze bijzondere recreatiewoning wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verkocht, waardoor het direct klaar is voor gebruik. De woonkamer is smaakvol ingericht door een binnenhuisarchitect en biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden, zoals comfortabele fauteuils en banken. U kunt gezellig genieten van de sfeerhaard, de smart-tv of het uitzicht op de gasten, kinderen of familie in de tuin.

In de woonkamer staat een ruime eettafel met vier stoelen. De luxe, ivoorkleurige keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief een grote koelkast met aparte vriezer, een inductiekookplaat met afzuiger en een ruime vaatwasmachine.

De woning beschikt over twee ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen ingang naar de volledig ingerichte grote badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden en matrassen, en bieden voldoende kastruimte.

De tuin, aangelegd door een tuinarchitect, is omheind met een sierhekwerk en heeft mooie bestrating en beplanting. Het perceel heeft ook een eigen parkeerplaats. Luxe tuinmeubilair, waaronder twee ligstoelen, een parasol en een tuintafel met stoelen, staan klaar om van te genieten.

Het vakantiehuis is zuidgericht en op loopafstand van het strand, waardoor u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 70 m2
Perceelgrootte: 322 m2
Inclusief: inventaris, koopgrond
Bijzonderheden: warmtepomp, zonnepanelen

Over EuroParcs Enkhuizer Strand...

Water, knusse steden en natuur. In EuroParcs Enkhuizer Strand komt dat allemaal samen. Het vakantiepark ligt direct aan de oevers van het IJsselmeer en vanuit je luxe, duurzame vakantiewoning loopt u zo naar het water.

Vanaf EuroParcs Enkhuizer Strand loop of fietst u zo naar het historische centrum van Enkhuizen waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De monumentale panden, verdedigingswerken en het Zuiderzeemuseum ademen de sfeer van de Gouden Eeuw. Dichtbij ligt ook het pittoreske Medemblik, waar oude huisjes en karakteristieke gevels de smalle straatjes sieren. Neem hier vooral een kijkje in het middeleeuwse kasteel Radboud of leer alles over bier brouwen in stadsbrouwerij Radboud. Andere leuke steden in de omgeving zijn Hoorn en de kaasstad Alkmaar.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 322
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 322
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij