Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bijzonder luxe vakantiewoning draagt de naam 'Cube Elite 6-persoons Plus'. Gelegen aan en met uitzicht over het IJsselmeer op Europarcs Enkhuizer Strand.

Dit vakantiehuis, dat zeer goed onderhouden is en energieneutraal gebouwd. Het heeft een oppervlakte van 85 m², twee verdiepingen, zeven kamers, drie 2-persoons slaapkamers, twee badkamers en staat op 254 m² eigen grond, inclusief een prachtig dakterras.

Het dakterras biedt een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Het vakantiehuis wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verkocht, inclusief luxe tuinmeubilair op de begane grond en het ruime dakterras.

Wat dit vakantiehuis bijzonder maakt, is dat het volledig energieneutraal is dankzij het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen.

De tuin, aangelegd door een tuinarchitect, is voorzien van sierbestrating, sierbeplanting en is volledig omheind met een luxe zwart hekwerk. Het perceel beschikt over een ruime eigen parkeerplaats, gelegen achter het vakantiehuis.

De zeer ruime en lichte woonkamer is uitgerust met een grote sfeerhaard en een luxe 6-persoons meubelpakket dat uiterst comfortabel is. Daarnaast vindt u in de woonkamer een grote smart-tv, een 3-persoons bank, meerdere luxe stoelen, een 6-persoons eetkamertafel met stoelen, een ligstoel, enzovoort.

De luxe ivoorwitte keuken is een pronkstuk op zich en grenst direct aan de woonkamer. Deze keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een grote koelkast met aparte vriezer, een magnetron en oven, een ruime inductiekookplaat met afzuiger en een vaatwasmachine. Alle lades en kasten sluiten zachtjes dankzij het stopsysteem.

De ramen die geopend kunnen worden zijn voorzien van luxe horren, en aan de buitenkant van het vakantiehuis is sfeerverlichting aangebracht.

In alle slaapkamers staan luxe boxspringbedden met matrassen, en er is meer dan voldoende kastruimte beschikbaar.

De twee ruime badkamers zijn volledig ingericht, en daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 85 m2
Perceelgrootte: 254 m2
Inclusief: inventaris, koopgrond
Bijzonderheden: Warmtepomp, zonnepanelen

Over EuroParcs Enkhuizer Strand...

Water, knusse steden en natuur. In EuroParcs Enkhuizer Strand komt dat allemaal samen. Het vakantiepark ligt direct aan de oevers van het IJsselmeer en vanuit je luxe, duurzame vakantiewoning loopt u zo naar het water.

Vanaf EuroParcs Enkhuizer Strand loop of fietst u zo naar het historische centrum van Enkhuizen waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De monumentale panden, verdedigingswerken en het Zuiderzeemuseum ademen de sfeer van de Gouden Eeuw. Dichtbij ligt ook het pittoreske Medemblik, waar oude huisjes en karakteristieke gevels de smalle straatjes sieren. Neem hier vooral een kijkje in het middeleeuwse kasteel Radboud of leer alles over bier brouwen in stadsbrouwerij Radboud. Andere leuke steden in de omgeving zijn Hoorn en de kaasstad Alkmaar.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 85
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 254
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 85
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 254
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij