Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN ILPENDAM
Droom je van een eigen plek onder de zon, waar het water je nieuwe buur is en de zon je dagelijks begroet in je tuin?  Met een zonnige tuin op het zuiden, een energiezuinig karakter en een ligging aan vaarwater, biedt dit huis in Ilpendam het beste van twee werelden: dorps wonen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Een zonnige tuin op het zuiden, waar je van vroeg tot laat van de zon geniet.
- Een veilig en kindvriendelijk hofje, waar spelen voor de deur een feest is.
- Uitstekende isolatie, waardoor je geniet van comfort en lage energiekosten.
- Duurzaam wonen dankzij de aanwezige zonnepanelen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN VAKANTIEDAG LIJKT
Stap binnen in deze prachtige woning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. Met een woonoppervlakte van 117 vierkante meter, verdeeld over lichtovergoten verdiepingen, is er ruimte in overvloed. De woonkamer, een royale 30 vierkante meter, is het kloppend hart van het huis waar je samenkomt, lacht en leeft. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een uitzicht op je eigen stukje paradijs: de tuin.

De keuken en badkamer zijn circa 20 jaar oud maar de ruimtes geven je voldoende ruimte om naar eigen smaak in te vullen. Met vijf slaapkamers is er altijd een plekje voor iedereen, of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een extra kamer voor gasten.

Dit huis is klaar voor de toekomst. De zonnepanelen op het dak zorgen voor een lage energierekening en dragen bij aan een beter milieu. De tuin, gelegen op het zuiden, is een zonovergoten toevluchtsoord waar je tot rust komt na een drukke dag. Met een perceeloppervlakte van 160 vierkante meter is er genoeg ruimte voor een moestuin, een zandbak of een loungeset.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
De ligging van dit huis is ideaal. Met goede verbindingen naar het openbaar vervoer ben je zo in Amsterdam of Purmerend. En voor de kleintjes? De basisschool ligt op loopafstand, wat de ochtendrush een stuk relaxter maakt. Dit huis is perfect voor wie het gemak van de stad niet wil missen, maar wel de charme van het dorpsleven wil ervaren.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
De zonnige tuin is een privé ruimte waar de zonnestralen je heerlijk doen ontspannen. Kinderen spelen veilig en vrij in het vriendelijke hofje, terwijl de uitstekende isolatie en zonnepanelen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar elk detail bijdraagt aan een gelukkig en duurzaam leven.

EEN UITNODIGING DIE JE NIET KUNT WEIGEREN
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van kabbelend water. Dat je de dag begint met een kop koffie in de zon, terwijl de wereld langzaam ontwaakt. Dit huis in Ilpendam biedt je deze dagelijkse luxe. Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol comfort, natuur en gemak? Neem dan nu contact op en plan een bezichtiging. Jouw nieuwe begin wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord